Dag 55 - Matauk?

Dag 55 - Matauk?

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 13. Jun 2018

I dag hadde jeg ikke lyst til å sykle den samme kjedelige løypa så jeg tok bilen til Øyer for å rusle en tur. Først tenkte jeg å ta en runde ved Nermo som jeg fant på ut.no, men så var det så vanskelig å få parkert der så jeg kjørte nordover.

Her er stien ned til strandpromenaden


Jeg trodde først at jeg kunne gå strandpromenaden fra den gamle Øyervekta og sydover, men så oppdaget jeg at veien ned går rett nedenfor Rustberg camping. Det går fint å parkere bilen ved kanten av veien.

Stien ned til elva er godt merket


Stien nedover ender ved en liten undergang som ikke er så veldig godt synlig fra veien. Det er nok derfor det aldri har slått meg at jeg kunne finne strandpromenaden her.

Det er lys i tunellen


Det var når jeg kom gjennom undergangen jeg forstod hvor genialt dette er. Her har de jo laget fiskeplasser langs hele kanten. Og bunnforholdene så bra ut. Fiskestanga lå faktisk i bilen, men jeg får heller ta turen en annen dag. 

Jeg har akkurat funnet en ny fiskeplass, her er det mulighet for matauk.


I morgen er det spådd regn, men jeg skal prøve å få til en liten runde allikevel. Værmeldingen for helga ser foreløpig bra ut. Jeg forbereder fortsatt en grand finale på kampanjen.


Endomondo tror tydeligvis at jeg har vært ute på en svømmetur.


Jeg fisker i Gudbrandsdalen, men syns denne låta passer likevel1 Kommentar

Kommentarer

  • Inger Tollefsrud

    Ooooo Glæde! :) :) Nå var det fint med en oppdatering, har vært sløv sjøl og ikke vært inne på noen dager. Har fått meg valp, så trening handler om småturer hit og dit (les: 20 m fram, snu, rett venstre, stopp, litt fram, snus, og så snu hodet hjemover og lure på om vi trenger å gå noe lenger..?) Denne bikkja er en trekk-hund, så håper interessen for å gå tur tar seg kraftig opp etter hvert. Kort fortalt: Blir ikke så mye aktivitet å føre inn, men skal ta et opprykk nå i helga, trur eg... Takk for fine blogginnlegg, satte særlig pris på det fra Øyer så klart ;)

    14 juni 2018
  • Kjell Gunnar Årnes

    Gratulerer med kjøteren, du vet hva du har begitt deg ut på? Jeg har passert 50 poeng i kampanjen og er ganske fornøyd med det, men psyker meg opp på en grand finale til helga!

    14 juni 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc