Dag 59 - Jeg fullførte!

Dag 59 - Jeg fullførte!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 17. Jun 2018

I dag er siste dag i årets sykle til jobben kampanje. Jeg er forferdelig støl etter gårsdagens tur på Ringebufjellet og gruer meg litt til å bevege meg ute blant folk.

Statistikken viser at jeg er den dårligste på laget mitt, jeg er bortimot nederst på lista av deltagerne på jobben. MEN jeg er over gjennomsnittet både i kommunen, fylket og landet og det holder for meg.

Jeg er egentlig ganske stolt av min egen innsats!


Dette er tredje året jeg deltar i kampanjen og jeg sliter fortsatt med å motivere meg selv til trening. Bra vær er en suksessfaktor og det er årsaken til at kampanjen ble en stor fiasko i fjor, men også at den ble en suksess i år. Det har virkelig vært en fin vår for uteaktiviteter.

Sykle til jobben har skaffet meg en gratis sykkel fra Biltema. Lue, drikkeflaske og gavekort fra trekningene på jobben. Også er det en teoretisk mulighet for at jeg har skaffet meg litt bedre form, men akkurat det er jeg litt i tvil om.

Mest av alt har jeg bevist overfor meg selv at jeg er en sta jævel som klarer å gjennomføre på tross av manglende motivasjon.

Her kommer noen bilder fra årets innsats

Vingnesbrua med maling til flere hundre tusen kroner.

Mosodden i litt småkjølig vær

Det kongelige slott

Jeg vant gavekort på 250,- som ble brukt til å kjøpe fiskestang

Hunderfossen med alle sluser åpne

Polar M600 sportsur med Metallica!


Om det vil bli noen deltagelse i neste års kampanje vil tiden vise. Akkurat nå har jeg så vondt i bena etter fjellturen i går at det overskygger alt annet.


Men kjære sykkelvenner til vi sees igjen: RIDE ON!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc