OPPSUMMERING AV ÅRETS SYKLE TIL JOBBEN I TYNSET KOMMUNE

OPPSUMMERING AV ÅRETS SYKLE TIL JOBBEN I TYNSET KOMMUNE

Postet av TYNSET KOMMUNE den 21. Jun 2018

Så var vi til veis ende i årets sykle til jobben aksjon. 161 deltakere og 40 lag.

Av de 42178 deltakerne i Norges land var 161 av ansatte i Tynset kommune som mer eller mindre flittig har registrert sykling til og fra jobb, raking, hagearbeid, joggeturer, bilvask, husvask,  gåturer og ikke minst sykkelturer.

Vi håper dere har hatt en fin sykle til jobben vår- og at dere fortsetter  holde aktivitetsnivået oppe utover sommeren og høsten.

Vel, noen reduserer det litt kanskje?

Vi har Max Mekker med flest poeng! Vinnerlaget!! Nummer 13 i fylket og 340 på landsbasis. En stor stjerne i margen til dere som flittig har syklet til og fra jobb hver dag og samlet mye poeng. Keep going!!!! Tynset kommune ønsker seg flere av dere!!!

Vi har Marerittet med flest antall økter- hele 663! Bra jobba!!

Dreamteam TUS har registrert flest timer - hele 547 timer og 47 minutter!! Utrolig bra, samtidig som dere får en god del av æren for å motivere kollegaer. Dere har syklet og syklet. Ryktene vil ha det til at dere er observert på to hjul nedover Østerdalen for å sanke kilometer. Dere fikk 20 timer mer Gammeltramperne, som visstnok også la inn noen langturer i innspurten og dermed fikk 470 kilometer lengre.

Vi fulgte spent med fra siden, på hvem av dere som fikk flest kilometer. Og gledet oss over en «intern arbeidsplass kamp».

Men så var det taktikerne og konkurrentene nedi Rådhuset som stakk av med det lengste strået når det gjelde antall kilometer. Hele 7159 km ble sluttstatus-Ultrabirkebeiner, superoptimister, uredde nattesyklister, sårrompa stayere og jeg vet ikke hva! Uansett det står respekt ut av den kilometerstatusen.

Og det ender ikke der….for nå skal minst en av dere delta i TransØsterdalen. Kan hende det er et par lag på ungdomsskolen som gjerne skulle vært i deres sykkelbukser? Om det skulle være en trøst: Det går an å kjøpe premier til seg selv….  Vi håper dere tar med dere alle de gode minnene og at seteskadene forhåpentligvis går fort over? -Vi ønsker Kjetil Lorentzen  en riktig god tur- vi håper de andre på Panikkalderlaget også stiller; enten som heiagjeng, drikkelangere, medsyklister eller kanskje konkurrenter uten panikk…..Takk til TransØsterdalen for fin premie.

Om Panikkalderlaget, Dreamteam TUS eller Gammeltramperne reduserer aktivitetsnivået noe- tror vi at også det skal gå meget bra for Folkehelsa. Vi håper at mange har blitt i litt ekstra god form…og fortsetter å opprettholde den fysiske formen..og ikke minst den gode vanen!!

En fin og aktiv sommer ønskes fra Hilde og Sissel.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc