Presisering ifht poengreglene for stjernemerkede aktiviteter

Presisering ifht poengreglene for stjernemerkede aktiviteter

Postet av Mette Veland den 9. Mai 2019

Hei alle sprekinger! 


Det ser ut som de fleste er godt i gang med å registrere sin aktivitet de 2 månedene kampanjen pågår. Bra jobba folkens :-D Om du ennå ikke har fått lagt deg inn i et lag så er det fortsatt mulig å gjøre det i etterkant. 

Jeg oppdaget i dag en endring i reglene for poenggivning fra tidligere år som jeg tenkte jeg skulle presisere, da jeg vet at jeg har oppgitt feil til noen som har spurt om dette. Det viser seg nemlig at poengreglene for de stjernemerkede aktivitetene (aktiv reisevei, sykle til jobb etc.) er endret til følgende: 

NB: Ved stjernemerkede aktiviteter får du ett poeng for hvert PÅBEGYNTE 30 minutter, det betyr 0-29 minutter = 1 poeng, 30-59 minutter = 2 poeng og 60+ minutter = 3 poeng.  

Det vil si du trenger ikke å komme opp i over 60 poeng for å få flere enn 1 poeng for stjernemerkede aktiviteter. Dette er en regel jeg har reagert litt på tidligere år, og synes det er en stor forbedring :-) 

For andre aktiviteter må en fortsatt over 30 min for å få poeng. 

 

Lykke til videre alle sammen! Jeg heier på dere!! 


Hilsen Mette


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc