Vinner av el-sykkel: Fikk med seg halve bedriften

Vinner av el-sykkel: Fikk med seg halve bedriften

Postet av Sykle til jobben den 8. Mai 2015

Anita Weberg-Larsen er trukket ut som vinneren av el-sykkelen til 31.999,-. Hun vervet 18 stykker i sin egen bedrift og det er så godt som halvparten. Flott jobba, Anita!


Foto: privat

Dersom du vervet minst en til aksjonen var du med i trekningen. Les mer om konkurransen og premien her. En skikkelig fet el-sykkel av typen Merida E-Spresso Tour 409 til en verdi av 31,999 kroner er nå i Anitas hender. Den har en lett aluminiumsramme, er komplett ustyrt med skjermer, støtte, bagasjebrett, lys foran og bak og rammelås, og hele el-systemet er det selveste Bosch som står bak. Bedre får du ikke. Gratulerer, Anita!

Ble skikkelig overrasket

Anita ble nokså overrasket da vi ringte henne.
- Overraskelsen var stor da jeg fikk telefonen om at jeg hadde vunnet. Knallmoro å vinne verve-premien! Tusen takk til alle i Pöyry’anere som har stemt på meg! En stor takk til Bedriftsidretten/Sykle-til-jobben aksjonen for den knallfine EL-sykkelen. Den vil bli mye brukt! forteller Anita på telefonen.

50 ansatte - 19 med

- Kollegaene mine er en sporty gjeng som stiller opp når vi setter i gang med aktiviteter!

Av totalt 50 ansatte har hun fått med seg 18 andre på årets aksjon.

- Vi er ca 50 ansatte i Pöyry Norge AS (rådgivende ingeniører) i Sarpsborg. Flere av oss sykler til jobben og mange er aktive utenom jobben. Jentene i firmaet har tidligere stilt lag i Hennesrittet (ca 70 km i terreng), noe som har bidratt til felles trening og mye moro.


Foto fra Hennesrittet.

- Sykkelen er for meg først og fremst et fremkomstmiddel, men har deltatt på Hennesrittet. Med tre fuglehunder (Gordon settere) blir det mye turer i skog og mark både i Østfold og Engerdal/Drevsjø hvor vi har hytte. Går en del på langrenn i vinterhalvåret og kan ’’skryte’’ av å ha gjennomført både Birkebeineren, Marcialonga og Skarverennet – men er kun med på ritt/renn for moro skyld :)

Inspirerer, motiverer og får med flere

Det har vært flere tusen deltakere som har vervet og fått med seg flere deltakere. Her er to inspirasjonskilder som har bidratt til andre kommer i bedre form. Tusen takk for deres bidrag til aksjonen og for at dere gjør Norge sprekere :)

Martin Rasch Ersdal: Vervet 13
Martin skriver:
Arkitektfirmaet jeg jobber i, LINK Arkitektur, har kontorsteder i Norge, Sverige og Danmark. Trondheimskontoret har hatt en tradisjon for å være med i aksjonen og utfordret de andre kontorstedene til å slenge seg med. Jeg har blitt bitt av sykkelbasillen og syntes konkurranseaspektet var spennende.

Jeg er også ny i LINK og tenkte at dette kunne være en fin anledning til å bli kjent med alle på kontoret. Jeg fikk en avklaring av lederen av Oslo-kontoret om at påmeldingsavgiften ble dekket av bedriften og dermed var det bare å sette i gang og rekruttere. En inspirerende fellesmail var det som skulle til. Så langt har vi fått med omtrent halvparten til å bli med og ett av lagene våre ligger blant de som 50 lagene som har syklet aller lengst. Jeg er veldig fornøyd med hvor spreke folk har vært til å bli med!

Bildet er fra en fantastisk tre-dagers sykkeltur på Jæren i fjor sommer.


May Kristin Jakobsen: Vervet 36

Fysioterapeut, jobber ved Frisklivssentralen Lørenskog og er kontaktperson for Sykle til jobben-kampanjen i Lørenskog kommune.- Lørenskog kommune har i år med mange nye deltakere i Sykle til jobben-kampanjen. Antall deltakere er i hvert fall tredoblet fra tidligere år. 22 av kommunens ansatte har gått helsemotivatorkurs i år. I tillegg til å verve deltakere via disse, har invitasjon gått ut via ledere i de forskjellige virksomhetene. I Lørenskog og omegn er det enkelt å forflytte seg på sykkel eller til fots, både på asfalt og i skogsterreng. Det er morsomt - og motiverende for meg - å se at enda flere oppdager dette!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc