Fungerte brevet til fru Øverby?

Fungerte brevet til fru Øverby?

Postet av Sykle til jobben den 18. Mai 2015

Team Maurits skrev tidligere om deres "motivasjonsmobbebrev" til en av deltakerne på laget. Her kan du lese om brevet fungerte etter hensikten når lagånden blir testet på fellestur.

Les hele brevet som ble sendt til fru Øverby.Slik gikk det når hele laget skulle på sykkeltur

En beretning fra Team Maurits, Kongsberg:

Onsdag 13. mai var det klart for Team Maurits sykkeltur fra Maurits Hansen (undervisningsbygg tilhørende Kongsberg vgs) til hytta til Anders beliggende på Raje på Skrimfjella på Kongsberg. En tur på ca 2 mil. Avstanden i lengderetningen er ikke vår største utfordring. Da er det en langt større utfordring for noen av oss å skulle forflytte våre korpulente kropper ca 400 m i vertikal retning også. Og de fleste av de høydemetrene kommer på de siste 5 km.

Vi hadde avtalt å møtes utenfor jobben kl 16.00. Vi ble bare fire stykker da Jan Erik sviktet oss til fordel for en runde på golfbanen. (Han bidrar med mange minutter den karen, men forflytter seg jo ikke så langt per minutt.) Marit, Ellen og Asbjørn var klare og ventet bare på Anders. Han kom litt forsinket. På en splitter ny sykkel! Det var tydelig at brevet som ble skrevet til fru Øverby ikke hadde virket etter hensikten. Vi var selvsagt skuffet alle sammen. Med unntak av Anders da. Dette forklarte hvorfor Anders hadde klatret opp på en 4. plass i laget.

Vi la i vei. De første 15 km gikk unna på ca 50 min. Noe vi synes er et passe tempo for personer som synes sofaen er et flott møbel. Vi tok en stopp for å lade opp til de siste 5 km. Det var litt fælt å se at eldstemann på laget, Anders, var den som tok bakkene lettest. (Han skulle aldri ha fått kjøpt seg ny sykkel!) Etter ytterligere 40 slitsomme minutter senere var vi fremme på hytta til Anders. (Vi brukte 9 minutter og 57 sekunder ned de samme 5 km.) Som straff for sin opptreden opp bakken, måtte Anders lage mat. Vi spiser rømmegrøt med risengrynsgrøt. Anders trodde han hadde kjøpt 5 en-porsjons pakker med rømmegrøt, men to av pakkene inneholdt risengrynsgrøt. Men det smakte!
Slapp stemning på sofaen

Etterpå slappet vi litt av i sofaen (det møbelet noen av oss liker veldig godt). Mens vi satt der kom fru Øverby. Vi måtte da ta opp dette med innkjøp av ny sykkel. Det viste seg da at Anders aldri hadde levert brevet hjemme! Vi burde selvsagt ha sendt det rekommandert, slik vi gjør når det er noe vi vil være sikre på elevene/foresatt har mottatt.

Kl 21.00 var vi slitne og lykkelige tilbake på Maurits Hansen. Klare for sofaen som ventet hjemme. Og nye utfordringer neste uke. Vi får se om vi ikke kan sykle hjem til Asbjørn i Hokksund en dag også. Litt lengere tur, men ikke så slitsomt.Takk til de som står bak sykle til jobben-aksjonen! De motiverer oss til å komme oss opp fra vårt ynglingsmøbel og ut i aktivitet. Og nå som Anders har begynt å true nr 3 på laget, er det bare å stå på for å holde han bak seg!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc