Gir bort ukens premie til en god kollega

Gir bort ukens premie til en god kollega

Postet av Sykle til jobben den 20. Mai 2015

Ville din kollega gitt bort et gratis weekendopphold på et valgfritt Scandichotell? Det gjør en av ukens vinnere, nemlig! Les mer om ukens vinnere, og hva de gjør for å holde seg aktive.

Ukens jobbsyklist - Csaba Horváth

Jobber og sykler for Cellvision AS, jobber i Budapest.Csaba ble utrolig glad da vi ringte:

- I’m very happy to win! I’m so excited!!!

Han forteller at han bruker sykkelen som transportmiddel og for å holde formen:

- I ride my old timer bike every day to work, summer and winter. I was glad to hear there is a competition like this where I can participate. I started the cycle to work 2 years ago. The local transport became boring and I found the bike gives me freedom. Since I started participating in this competition I can’t stop biking! I go everywhere by bike as this keeps me fit.

I gledesrus kom en siste anmodning til de andre deltakerne fra:

- Keep moving!!

Csaba har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Han vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-

Mine 30 - Tone Myhre

Tone jobber i barnehage i Hell, Nord-Trøndelag. Tone gir bort sin premie til en god kollega. Makan til generøs dame!Tone elsker å gå turer i skog og mark med hundene sine. Hun er ute og går flere km før jobb hver dag. Ettermiddagene blir fylt med lengre trimturer.

Hun ble veldig glad for premien, og ønsker å gjøre sin gode kollega enda gladere. Hun "regifter" premien til Linda Nilssen som har dratt i gang Sykle til jobben-aksjonen på Tønsåsen.

Vi gratulerer dermed både vinner og ny vinner med premien :)

Premien trekkes blant de som beveger seg minst 30 min om dagen. Premien er et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke.

Ukens mosjonist - Aina Oen

Aina bor i Kopervik, Rogaland og har syklet mer enn gjennomsnittet den siste tiden!- Jeg er konkurransemenneske og har etter at jeg meldte meg på Sykle til jobben-aksjonen økt antall turer per dag.

Vi er glad for at aksjonen kan bidra til Aina får holdt seg mer aktiv.

Hun sper også på med annen aktivitet for å holde seg i form:
- Jeg har en hund som er glad i å gå tur. Jeg sykler til jobben innimellom, det er en herlig start og slutt på arbeidsdagen. Jeg sykler også turer utenom, sammen med mamma og pappa.

Aina har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Gratulerer!

Nådde sin målsetting - Trond Rasmussen

Trond er bosatt i Oslo, på lag for Avinor.


Foto: Illustrasjonsfoto.

Trond satte seg et mål om 4 økter og klarte 7 forrige uke! Han takket pent på telefonen da vi ringte:

- Morsomt å vinne, det er ikke noe som skjer så ofte. Prøver å holde meg i jevnlig aktivitet slik at formen holdes ved like. Dette gir overskudd i hverdagen!

Trond fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Trond som nådde målene sine!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc