Endelig aktiv igjen!

Endelig aktiv igjen!

Postet av Sykle til jobben den 27. Mai 2015

Alexandra Reksten er med på Sykle til jobben-aksjonen, men det er absolutt ingen selvfølge. Etter en prolapsoperasjon ble sykling og aktivitet mulig igjen.
Alexandra Reksten skriver:

9.februar 2015

Jeg befinner meg på nevrokirurgisk avdeling på Haukeland universitetssykehus. Noen har funnet frem en stol til meg, siden det er åpenbart at jeg ikke har det greit med å stå. Jeg er til innleggelse for prolapsoperasjon, et inngrep som er rutinejobb for kirurgen, men som skal endre livet mitt slik det har vært de siste to årene til det bedre med 100%.


11.mai 2015

Jeg er i min 6. uke der jeg har syklet daglig til jobb. Tiden de 18 kilometerne en vei tar meg er redusert med 10 minutter. Det å være i stand til å jobbe fullt igjen og sykle til jobb på denne måten kjennes fantastisk. Etter at helsevesenet har brukt ressurser på å «fikse» meg, så skylder jeg å ta vare på helsen ved å være i aktivitet tilbake.

Som hundefører i Norske redningshunder har det vært veldig viktig for meg å komme meg i god form igjen slik at jeg kan bidra på redningsaksjoner med redningshunden min Gia. I tillegg er det herlig å ta med barn og hund på sykkeltur og bringe gleden over aktivitet videre til de som er bittelitt yngre.
Jeg er en av de heldige bergenserne som har en god trygg sykkeltrase. Jeg sykler «Fanaruten» mellom arbeidsplassen min på Haukeland sykehus og Fana kirke, og mesteparten av traseen er veldig godt tilrettelagt.

Det å bruke sykkel til jobb gir meg treningseffekt på 1,5 time daglig, men jeg bruker netto kun en halvtimen av familie tiden, siden alternativet med bil, parkering og spasering fra parkeringplass også tar sin tid. Målet mitt nå er å se om jeg klarer å sykle hele året, jeg har aldri forsøkt å sykle på snø og is, men er innstilt på å forsøke gjennom vinteren som kommer ETTER en lang flott sommer.Kommentarer

2 Kommentarer

  • May-Linn Skjervedal

    Hærlig bilde av hund og barn med hjelm :)

    28 mai 2015
  • Helge Vasseng

    Så fint å se at flere NRH folk bruker sykkel. Godt for hund og fører!

    29 mai 2015

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc