Uke 7 av 9: Her er ukens vinnere

Uke 7 av 9: Her er ukens vinnere

Postet av Sykle til jobben den 10. Jun 2015

Da var ukens vinnere trukket! Les om Ragnar som kom i gang igjen med Sykle til jobben-aksjonen og Thea som hadde 23 økter i forrige uke (17 flere enn sin målsetting). Supermosjonisten Hege sikrer seg 5 økter om dagen ved å sykle til og fra jobben og gå tre turer med bikkja, og ukens jobbsyklist Aud Iren sykler fast sin ene kilometer til jobb. Det er bare å la seg inspirere av ukens sporty vinnere!

Ukens jobbsyklist - Aud Iren Løvaas

Aud Iren har under 1 km til jobb og sykler fast til jobben.
- Oj så gøy!! Så morsomt å vinne, tusen takk! utroper en glad vinner i telefonen.
- Jeg sykler til og fra jobb. Det er enkelt og jeg bruker ikke mange minuttene. Ellers liker jeg å være aktiv og trene. Har en Alaskan malamute på snart 1 år som liker å være med på tur. Så det blir mange turer i skog og fjell, sommer som vinter.

Aud Iren har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Hun vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-

Mine 30 - Ragnar Kalland

Ragnar kom i gang igjen med trening ved å sykle til jobben.
- Veldig hyggelig å motta en telefon på slutten av arbeidsdagen og få høre at en har vunnet, takk til dere og takk til mine kolleger som fikk meg med!

- Etter å ha kjørt bil og ventet i trafikken alt for lenge den korte vegen til jobb, var det på tide at jeg begynte å komme meg i form ved å sykle til jobb. I tillegg til å sykle til jobb har jeg begynt å gå turer i marka og i fjellet. Prøver å få til en tur daglig.
Jeg hadde lenge tenkt å komme i gang med styrketrening igjen, dette har hjulpet meg med det. Nå forsøker jeg å få presset inn tre økter i uka, med god hjelp fra en kollega av meg.

- Merker det nå på kroppen at hverdagen er lettere, og motivasjonen til å gjøre mer er større. Fokuset fremover er å fortsette i den samme trenden og glede seg over resultatene både fysisk og mentalt.

Premien trekkes blant de som beveger seg minst 30 min om dagen. Premien er et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke. Grattis til Ragnar med premien!

Ukens mosjonist - Hege Salvesen Blix

Hege får fem økter hver dag ved å gå tur med bikkja og sykle frem og tilbake til jobben.


Jeg bruker sykkelen hver dag til jobb – ca 10 km hver vei og går tur med hunden 3 ganger om dagen. Så i uke-hverdagen har jeg 5 økter med fysisk aktivitet. I helgene blir det lange turer i skog og mark med hunden. Jeg føler egentlig ikke at jeg trener og det er ikke alltid så intensivt. Syklingen blir transportetapper, men samtidig er det jo «gratis» trening. Turene med hunden er heller ikke så intensive, men veldig bra for sjela. Fordi jeg liker å være fysisk aktiv ute i naturen – blir det både mange timer, mange økter og mange km i løpet av uken. I helgene blir det lengre turen i skog og mark – på ski eller på beina. Det er vel heller slik at om jeg en dag ikke er i aktivitet føler jeg at noe mangler.

Hege har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Gratulerer så mye med formen og klokka! :)

Min målsetting - Thea Engseth

Thea hadde mål om seks økter, men gjennomførte 23 forrige uke.

- 6 økter er minimum i mitt tilfelle, klarer ikke sitte rolig en kveld, hehe.- Overraskende, men fantastisk artig å vinne! Jeg har jo et ganske sultent konkuransseinstinkt, men trodde aldri jeg skulle ha sånn flaks å vinne noe sånt :D

- For å holde meg i form så har jeg først og fremst gode treningskamerater, men i tillegg til det et veldig flott treningssenter hvor miljøet er fantastisk og omgivelsene fristende til å bedrive en jevn og kontinuerlig trening. Jeg har store langsiktig mål, som jeg har delt opp i flere delmål underveis. Det gir meg motivasjon, for da ser jeg progresjon både med tanke på styrke, utholdenhet og fordeling av krefter under både trening og i hverdagen. Ved å spise rent klarer kroppen å restituere seg mellom øktene også. Viktigste for meg er ikke synlige resultater, men det å mestre og nå mål, vinne over meg selv og stadig bli bedre! "If you're still breathing, you can keep going".

- Lagets målsetting er først og fremst at alle skal være i aktivitet, og Sykle til jobben-kampanjen er et fantastisk hjelpemiddel! Jeg er kjempe stolt av alle deltakerne på laget! Vi har jo såklart mål om å nå alle km til Madrid, hadde vært vanvittig gøy og vært med i trekningen om tur. Dessuten, har vi ganske heftig konkurranseinstinkt, så hvis vi ser de andre lagene i bedriften/kommunen tar oss igjen, tar det ikke lang tid før vi er ute og trimmer!
En kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre litt! Gode alene, best sammen :)Aktivitet forrige uke

Mandag: 1,5 t dressur på hesten Emil
1,5 t skogstur med hesten Engvira, ulendt terreng
45 min crossfit (Sprint, skulderpress, burpees, boxjumps, pullups og roing)

Tirsdag: 2 t 20 min styrketrening; bein. Knebøy, sumomark, legcurl, bulgarskutfall, gående utfall, tåhev, skuldre og trapz

Onsdag: 1 t 15 min styrketrening ; Markløft, kjernemuskulatur.
1 t 40 min ridetur med hesten Engvira, langtur

Torsdag: 1 t 15 min styrketrening morgen; Knebøy
1 t 55 min styrketrening kveld; Bryst, skuldre, triceps.
20 min løping: 3,5 km mølle

Fredag: 1 t 45 min styrketrening: Tung knebøy og markløft
32 min løping: 5 km mølle

Lørdag: 1 time gåtur med hest i skogen; 5 km
1 t 40 min styrketrening; Knebøy og setemuskulatur
30 min løpetur; 5,2 km

Søndag: 50 minutt rolig joggetur med hest (løp begge to); 8 km
2 t 10 min styrketrening; Knebøy, markløft, skuldre og rygg
1 t 10 min ridning barbak

Forrige uke ble det en del alternativ trening (joggetur med hesten, vandring i myr osv). Planen fremover er fokus på styrkeløft, intervaller/langkjøring løp. Jeg kommer garantert til å fortsette å holde aktivitetsnivået oppe, da jeg virkelig brenner for både styrketrening, dressurriding og løpe/sykle. 6 økter er minimum i mitt tilfelle, klarer ikke sitte rolig en kveld, hehe.
Thea fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Thea som virkelig står på for seg selv og laget!

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc