En gode dose nordnorsk vinnerinstinkt!

En gode dose nordnorsk vinnerinstinkt!

Postet av Sykle til jobben den 22. Jun 2015

Vi får stadig vekk hyggelig skildringer fra lag. Vi har lyst til å dele "Psyk.amb rehabteam" sine opplevelser på siste tur for å samle km til Madrid.Gry Aasgård for Psyk.amb Rehabteam på Universitetssykehuset Nord Norge skriver:
Nå er det virkelig ”The final countdown”, og laget ”Psyk.amb rehabteam” jobber på spreng for å komme i mål. Vi vil sååå gjerne være med i trekninga om turen til Madrid.

I går (torsdag 18.juni. Red.anm.) gjorde lagleder( u.t) og kollega Britt Johansen en gedigen innsats for laget. Vi syklet til sammen 9.7 mil!

På ettermiddagsturen vår stoppet vi i Botanisk hage og nøt de vakre blomstene der mens vi koste oss med litt smågodt Britt tilfeldigvis hadde i sekken sin. Videre gikk ferden til sentrum, hvor Kongeskipet Norge lå til kai.


Vi syns det var utrolig hyggelig at Kongen og Dronningen tok seg tid til å ”heie oss” frem mot Madrid :)
Vi hadde en hyggelig opplevelse på kaien og fikk tatt mange fine bilder av de flotte marinekledde menn som kostet og gjorde det så fint på kaien til de kongelige ankom.
Siste stopp på turen var på sydspissen, hvor det er laget en nydelig sti nede langs havet. Her er det fint å sykle og vi måtte selvsagt få noen til å ta et bilde av oss i kveldssola her nord :)
Vi mangler enda 40 mil til målet, men lagleder syklet 1.8 mil omvei på tur til jobb i dag, og jeg vet det er flere på laget som jobber på spreng for at vi skal klare det. Vinnerinstinktet er sterkt her nord!Lurer du på om laget har klart distansen til Madrid?

Sykle til jobben-teamet kan bekrefte at laget har oppnådd 2941 km i perioden og er med i trekningen av turen. Gratulerer med strålende innsats!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc