Uke 9 av 9: Disse leverte til aksjonens siste uke

Uke 9 av 9: Disse leverte til aksjonens siste uke

Postet av Sykle til jobben den 29. Jun 2015

De siste ukesvinnerne er kåret, og du kan lese om hva som motiverer dem her.

Når egne mål - Erik Brenden

Bosatt i Sarpsborg, er med på Sykle til jobben for første gang. Hadde mål om 7 økter forrige uke - klarte 12!


Han skriver:
Veldig morsomt å vinne noe :)

Jeg har syklet til jobben noen år nå men dette er første gangen jeg var med på Sykle til jobben-aksjonen. Ble med etter at jeg leste om gratis påmelding for de i Sarpsborg kommune. Veldig bra tiltak. Dette er også første vinter som jeg har syklet hele vinteren etter å ha kjøpt piggdekk til sykkelen. Anbefales da det fungerte helt utmerket, ikke noe problem :)

Utover å sykle til jobben blir det en del turer med hunden og ut for å finne geocacher og stolper i skog og mark :)

https://www.geocaching.com/play
http://freskefolk.no/slik-fungerer-det/

Erik fylte ut sine mål på Min side, nådde dem, og var dermed med i trekningen av en t-skjorte og en "goodiebag". Heder til Erik som virkelig får trimmet!


Ukens jobbsyklist - Elida Stangeland

Elida er bosatt i Voll, dropper bilen og sykler en mil om dagen til jobben i stedet.Elida skriver:
Eg sykler til og frå jobb 5 dager i veka fordi eg køyrer ikkje bil. Sykling er ein utmerka måte å halde seg i form på, og ved å sykle 1 mil til dagen slepper eg å trene når eg er ferdig på jobb. Eg sykler som regel i all slags ver så lenge vegen er bar - frå øs pøs regn til bitande minusgrader. Min oppfordring til andre er at ein trenger få ting for å sykle til jobben, hjelm og sykkel er det viktigaste. Supergøy å vinne fordi eg ser ikkje på det som trening - sykling er min måte å kome seg til jobb.

Elida har syklet mer enn 4 ganger til/fra jobb og loggført under ★ Sykle til jobben, og var dermed med i trekningen. Hun vinner en Polar sykkelcomputer V650 til en verdi av 2799,-


Mine 30 - Alf Vegar Nymoen

Alf Vegar fra Lier fyller opp sin daglige dose fysisk aktivitet med variert trening: svømming, slynger, tur, ski, sykkel til jobb.


Alf Vegar skriver:
Konkurransen mellom lag og kollegaer skaper ett engasjerende samtaleemne på jobben, og det inspirerer meg til å yte litt ekstra. Eksempelvis å ta sykkelen til jobb selv om været ikke er det beste. Andre aktiviteter jeg har registrert er styrketrening med slynger, svømming og turer med hunden. Hadde aksjonen gått på vinteren ville jeg også ha registrert en del kilometer på langrennsski. Selv etter aksjonen har sykkelen vært i bruk i snitt annenhver dag, senest i dag en tur i Røysjømarka sør for Drammensfjorden. Bilde er tatt på plenen hjemme etter endt tur. Jeg blir med i aksjonen også neste år.

Premien trekkes blant de som beveger seg minst 30 min om dagen. Premien er et helgeopphold på valgfritt Scandichotell med en gjest på et dobbeltrom. Vi trekker et helgeopphold hver uke. Gratulerer til Alf Vegar med premien!

Ukens mosjonist, Ingegjerd Sandberg

Ingegjerd holder til i Namsos, har endelig fått plass i bunaden og fått bedret helse etter at hun la om på vanene.Ingegjerd skriver til oss:
Jeg ble svært overrasket da jeg ble oppringt og fikk vite at jeg hadde vunnet pulsklokke! Uka før hadde jeg blitt trukket ut som vinner av gavekort i helseforetaket. Det ble kommentert av mine kollegaer at det var grunn til å levere lottokupong fordi jeg var inne i en god periode med tanke på vinnerlykke!

Jeg har deltatt i Sykle til jobben i flere år, men i år har jeg vært mer aktiv enn før. Jeg begynte et nytt og bedre liv i januar, livsstilsendring! Jeg som alltid har sagt at på treningssenter skal jeg ALDRI, er innom 2- 3 ganger pr.uke nå. Det er faktisk artig å trene og utfordre seg selv! Jeg har hatt personlig trener en gang i uka fra april til nå. Trond (en fantastisk fysioterapeut fra treningssenteret TRÆN) har vist meg apparater, utfordret meg og støttet meg. Nå skal jeg fortsette å trene alene, og det går veldig bra. I tillegg har jeg begynt å svømme igjen etter opphold på ca 20 år! I Namsos har vi et flott svømmeanlegg med 50-meters basseng, Oasen. Jeg svømmer 1-2 ganger pr uke, en time. Noen mente jeg var litt overivrig da jeg sto opp kl. 0530 en fredag for å svømme fra kl 06. Det var herlig, god plass, dempet belysning og musikk. Bevilget meg god frokost i kantina på jobb før arbeidsdagen begynte, det var ekstra bonus.Etter at jeg begynte å trene bruker jeg ikke hurtigvirkende insulin, har redusert langtidsvirkende insulin og redusert blodtrykksmedisin. Det er min motivasjon for å fortsette å trene! Kroppen har forandret seg selv om kiloene ikke har endret seg så mye enda. Balansen er bedre og jeg har ekstra energi!

Ekstra artig var det at bunaden passet på 17.mai, selv om det ikke var noe mål. Registreringen på «Sykle til jobben» ga meg fin oversikt over aktivitetene mine, og det å få pulsklokke var en ekstra bonus. Sjefen min kommenterte: - Du skal vel ha den på deg på jobb også? Det tror jeg at jeg avstår fra, det får holde når jeg trener.

Ingegjerd har vært i aktivitet minst 90 minutter hver dag foregående uke og vinner en pulsklokke av typen Polar M400. Gratulerer så mye med formen og klokka! :)Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc