Lek i sjokoladefabrikken ga full uttelling!

Lek i sjokoladefabrikken ga full uttelling!

Postet av Sykle til jobben den 27. Apr 2016

Vinnerne av Geiloturen viste seg å være fire spreke sjefer som bruker sykkel som fremkomstmiddel både til jobben og i jobben.

Foto: Lagbildet et tatt fra uteplassen til en av barnehagene laget Løkka barnehageområde har ansvar for, og heter Sjokoladefabrikken barnehage.


- Veldig god start på uken og veldig god stemning på kontoret! utroper et opprømt lagleder, Daniel Ø. Perkis da vi meddeler de gode nyhetene.


Fire kvikke og spreke ledere på lag

Laget forteller litt om seg selv i en e-post til oss:Vi er 4 kvikke og spreke fra lederteamet i Løkka barnehageområde. Vi jobber i hjerte av bydel Grünerløkka og trives godt med det. Vi har personalansvar for opptil 150 ansatte. Vi som ledere må bevege oss raskt og mellom mange tjenestesteder, og da er vi nødt til å være i god form. Så det å bruke hverdagens nødvendige forflytninger til mosjon er en smart løsning for oss. Vår visjon er «å lære å lære å mestre oss selv i omgivelsen», og vi stiller krav til at vi selv må ta ansvar for egen helse og liv.

Ingvill Norheim, 48 år – Seksjonsleder

Tidligere gymlærer/håndball/fotballspiller og trener. Har hele livet vært en i overkant aktiv mosjonist. Går f.eks. milevis på ski om vinteren, sykler hele året uansett vær, fjellvandring, jogging o.l. Et godt og lykkelig liv for meg er et liv i bevegelse, helst ute i våre vakre land!

Hege A. Nymoen, 40 år – Barnehageleder

Bor på Vålerenga og sykler til og fra jobb hver dag. I tillegg trener jeg 2-3 ganger i uka på treningssenter (yoga, saltimer, styrke) og bruker skogen i helgene til fottur eller skitur. Etter at jeg sluttet å jobbe direkte med barna i barnehagen og sitt på kontor fungerer kroppen mye bedre dersom jeg er fysisk aktiv på fritiden. Blir dessuten glad av å være ute.

Erik Abrahamsen, 35 år – Barnehageleder

Nylig kontorrotte med kropp som da trenger mer bevegelse. Går stort sett til og fra alt i Oslo i et høyt tempo. Ser etter sykkel, men redd for trikken.

Daniel Øverdahl Perkis, 25 år – Konsulent og lagleder

Sykler eller går til jobb hver dag. I tillegg prøver jeg å få til en treningsøkt hver dag enten det er på SATS, basketball, landeveissykling eller løping. Får ekstra overskudd av å trene og liker å være i god form.


Vi gratulerer laget med innsatsen og ønsker lykke til på tur og videre i aksjonen! Les mer om premien de vant her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc