Dag 16 - Utstyr!

Dag 16 - Utstyr!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 4. Mai 2016

For en nydelig dag. Nå har vi vært gjennom en periode med dårlig vær og endelelig kommer sommeren. Jeg vil oppfordre mine medkonkurrenter til å ta treningsfri i dag og i morgen og nyte været!

Jeg skal nemlig kjøre motorsykkel og får ikke tikket inn noen minutter her inne.


Utstyrshysteri!

Det er morsomt å se alt utstyret som følger med denne syklinga. Jeg mente at jeg ikke stod noe tilbake for andre gubber når jeg stæsja opp sykkelen min med Biltema bling bling. Men der tok jeg feil! Jeg mangler blant annet oransje eller spygrønne gamasjer, det heter sikkert noe fancy, men du skjønner hva jeg mener.

Jeg kan ikke få fullrost de slicks dekkene fra Biltema, og bling bling styrehorn og flaskeholderen. Men jeg gjort et par negative erfaringer også. Speedometeret, nei forresten sykkelcomputeren har tatt kvelden etter ei uke. Eller er den der apostrofen en del av et stammespråket til syklistene som jeg ikke har lært?

Nøkkelen på den låsen som jeg gav en femtilapp for ble sirlig tredd inn på nøkkelknippet slik at jeg alltid skulle være sikret mulighet til å låse fast statussymbolet mitt. Plasten på nøkkelen røk på første forsøk så nå får nøkkelen sitte i låsen.

Jeg har hørt at bloggere gjerne blir sponset. Nå regner jeg med at Biltema kjenner sin besøkelsestid.

Nå er det himmelsprettfridag. Og jeg gjentar: la sykkelen stå!


So long folks!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc