Dag 21 - Søppel og dårlige unnskyldninger

Dag 21 - Søppel og dårlige unnskyldninger

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 9. Mai 2016

I dag har jeg tatt Vingnesrunden på sykkel igjen. Du vet at du er sliten når du skvetter til fordi du tror at du har vikeplikt for din egen skygge!

Jobb
Fredag til søndag har jeg jobbet fra tidlig morgen og nesten til midnatt. Alle PC'ene på jobben er retanket eller byttet ut og det har blitt dårlig mulighet til å tikke inn prestasjoner til laget mitt Bunnlinja.

Det er litt av en sjau å koble til og fra 120 PC'er og særlig når mine kolleger har moret seg med å stripse og teipe ledningene sånn at jeg må over og under pulten flere ganger for å få ut den derre PC'boksen. Jeg ble mer svett av det enn denne sykle greia.Kildesortering
Kildesortering burde være en egen gren i sykle til jobben kampanjen. Ikke bare skal du pakke ut en ny PC, men du skal ha pappen i pressa, blank plast i plastavfall, ikke blank plast og alt det andre i restavfall, og den gamle PC dunken skal jo i EEC avfall. Vedder på at de morer seg i Japan når de pakker ned maskinene på de mest sinnrike måtene slik at vi glupingene her oppe i nord bruker mer tid på søppelhåndtering enn å installere maskinene.

Samvittigheten
Spenningen var stor når alle brukerne kom på jobb mandag og skulle logge på nytt utstyr. Det var et par tilløp til amper stemning, men jeg lot meg ikke affisere da jeg tenkte mer på hvordan jeg skulle hanke inn dagens poeng på sykkelen. Jeg skjønner jo at det er jeg som drar ned gjennomsnittet for laget.


Jeg gjennomførte Vingnesrunden på trass i dag. Nå må jeg pønske ut en klein unnskyldning om hvorfor jeg ikke kan bli med på tirsdagsturen med gjengen i Gausdal MC Klubb i morgen, jeg skal nemlig sykle.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc