Det hjelper mot alt!

Det hjelper mot alt!

Postet av Chanette Hoffmann Fyhn den 10. Mai 2016

Noen dager tenker jeg at det å trene er det eneste som gjør at jeg ikke mister besinnelsen fullstendig. Hvis det får meg til å høres ut som en sånn blodtrent atlet som er kjempesprek, så er det feil altså, for det er jeg ikke. Jeg bare oppdager mer og mer at det hjelper på det meste å bli skikkelig andpusten. Jeg tenker jo ikke stort på skatteoppgjøret, klesvasken eller at huset skulle vært malt hvis jeg har mer enn nok med å fylle lungene med luft. Ikke tenker jeg på tabber heller... Selv om det er av typen KJEMPEtabbe.

Du gjetter det kanskje, og da har du rett, jeg tabbet meg skikkelig ut i går. Jeg skulle kjøre unger på fritidsaktiviteter i full fart og haster ut i bilen, setter den i revers, rygger litt og kjenner at jeg treffer noe.

FA.. Der sto motorsykkelen til mannen. Han ble skikkelig lei seg og det ble skikkelig dyrt. 5 sekunder med stressa uoppmerksomhet. Noe så irriterende. Har du lagt merke til hvor inderlig sur man kan bli på seg selv?

Etter å ha kjørt ungene spant jeg på meg løpesko, tok med bikkja og løp en tur i skogen. Det var en av de veldig slitsomme turene igjen, men som sagt, Jeg tenkte ikke så mye på generaltabben lenger for jeg hadde nok med å puste. Så hvis du driter deg litt ut en dag, ta en rask gåtur eller en løpetur eller hva du nå foretrekker. Det hjelper!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Chanette Hoffmann Fyhn

Powered by: Bloc