Dag 22 - Min første og antagelig siste tre poenger

Dag 22 - Min første og antagelig siste tre poenger

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 10. Mai 2016

I dag er gjengen i Gausdal MC på motorsykkeltur til Sillongen og drikker kaffe og har det trivelig, egentlig skulle jeg være med der.

Jeg fikk den glupe idèen å sykle Fåberg - Øyer - Vingnes - Fåberg, nå vet jeg bedre!

Det er rart at det alltid er motvind hver gang jeg sykler mot Øyer, eller Hafjell da, dersom det klinger bedre.

Jeg hadde et mål om å klare runden å 2 timer og 45 minutter, men det sprakk. Egentlig bør jeg følge varsellampene i hodet mitt når jeg begynner å sette personlige rekorder så jeg må skjerpe meg litt.

Proviantering på Joker Jørstamoen. Dumle muffins kan anbefales for aktive syklister.

Når jeg skulle knaske provianten på Jørstadmoen så møtte jeg en blid kollega som også syklet. Hun er altså syklist nummer 2 siden jeg startet dette opplegget som faktisk smiler.

Hun hadde syklet 7 mil siste uka, storkosa seg og er ikke påmeldt sykle til jobben opplegget. Jeg er glad til, jeg har mer enn nok med å hamle opp med de andre som deltar her.

Vingnesbrua. Alle sykler opp den lille kneika der. I dag gikk jeg.

Bortsett fra irriterende motvind fra byen og hjem så gikk det relativt greit. I morgen blir det treningsfri og polering av motorsykkel. Jeg kan jo ikke risikere å bli overtrent.

Jeg lovte å ta bilde av BICYCLE COMPUTEREN. Den sa takk for seg etter 19 km. Nå har jeg to dingser jeg er misfornøyd med, men det ser tøft ut.


Dagens hurralåt mens jeg tråkka ved Ensby kommer her:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc