Dag 30 - Tid til ettertanke

Dag 30 - Tid til ettertanke

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 18. Mai 2016

Denne kampanjen går fra 19. april til 17. juni. I dag er vi på 18 mai så da betyr vel det at vi her halvveis tror jeg, jeg syns det er litt vanskelig å regne datoer.

Det er det litt småkjølig i dag, det var litt regn i lufta når jeg kjørte bil hjem fra jobb. Jeg syns det er utrolig vanskelig å motivere meg for dagens treningsøkt, kanskje jeg tar med meg kameraet og rusler en tur. Jeg må tenke litt på det.

Når jeg er ferdig med sykle til jobben kampanjen så får jeg enda bedre tid til å kjøre motorsykkel


Sånn midtveis i kampanjen så er det jo naturlig å gjøre seg noen tanker om progresjon, motivasjon, lagånd og alle sånne ting som jeg skjønner hører hjemme i en ekte treningsblogg.

Laget
Laget mitt består av en fysioterapeut, en psykolog, en sosionom og en kostveileder. Ja også meg da, som er nerd.

Prestasjon
Som du kan se av laget så har jeg et bra team rundt meg som kan ivareta både min fysikk, psyke og ikke minst diett. Jeg lurer på om om lagkameratene mine er fornøyd med sin egen innsats med å gjøre meg til en komplett idrettsutøver?

Jeg har glemt å spørre kostveilederen om hvilken type grandis jeg bør spise.

Konspirasjon?
Av og til lurer jeg også på om jeg kanskje er en del av en studie uten å vite det selv. Kanskje er det ikke tilfeldig at alle på laget er fra"raskere tilbake" gjengen. Kanskje de sirlig notèrer hva et livslangt forbruk av pizza og cola framfor dataskjermen gjør med et menneske, mens de føler seg litt stolte av å være snille ved å inkludere nerden på laget? Usj... jeg vil ikke tenker mer på det.

Opp og ned
Det fine med å ha kommet til dag 30 er at jeg endelig kan begynne å telle ned, det føles litt bedre enn å telle opp. Jeg må bare finne ut av hvor mange dager det er igjen. Jeg træler virkelig med å regne ut de datogreiene.


Nå skal jeg ta meg en kaffe til og føle litt på om jeg skal ta med fotoapparatet på en tur for å hanke inn et poeng eller noe.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc