Vinnermentaliteten til #alaget er på topp!

Vinnermentaliteten til #alaget er på topp!

Postet av Hans Petter S. Andersen den 20. Mai 2016

Da er det tid for en oppsummering så langt. Det viser seg at vi er veldig gode på hver våre områder. I laget er det Alex som er kilometerkongen med hele 529km 815 meter så langt - klarer han å nå 1000 km totalt?

I antall timer ligger Mette klart foran med 53 timer og 27 minutter trening så langt. Råskinnet fra Drammen fortsetter med uforminsket styrke.

Nina og Bjørn ligger tett på hverandre med tanke på mange av målingene (takket være den jævla hunden til Bjørn...) Bjørn slår Nina med 120 mot 85 km, mens Nina ligger kneppet foran på poengstatistikken med 48 mot 45. Hvordan vil ferien gi seg utslag i treningsmengden for Nina sin del?

Og laglederen selv da. Han klarer verken km eller antall timer, men pr dags dato troner han øverst med antall økter (fordi han fant ut trikset med å dele økter... sier ikke mer....) Poengtoppen veksler mellom Mette og HP - vil en av dem ta et hvileskjær så den ene drar i fra?

Med andre - meget spennende første måned av aksjonen, her er det bare å stå på videre, så får vi se om det dukker opp noen premier ved aksjonslutt!

Lykke til videre med treningen for #alaget !


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc