Treningsmål

Treningsmål

Postet av Chanette Hoffmann Fyhn den 23. Mai 2016

Jeg må slå et slag for det å sette seg et treningsmål. Jeg har ikke trent målrettet mot noe i hele min ungdom, eller tidlig i voksenlivet for den del. Så, for et halvt års tid siden, var tiden inne for å sette seg et treningsmål. Jeg meldte meg på et løp!

Når jeg skal drive med noe som helst så foretrekker jeg at det er variert fordi ellers kjeder jeg meg fort. Derfor meldte jeg meg, sammen med min mye sprekere lillesøster, på et hinderløp som heter WOX Telemark. Du kan sjekke det ut på FB hvis du er nysgjerrig. Løpet gikk av stabelen i helga og det var kjempegøy. Det er fullt mulig å gjennomføre for en litt greit trent mosjonist, og jeg er veldig fornøyd med å ha gjennomført.

Poenget er at det å melde seg på noe, et eller annet, samme hva det er så lenge det er noe du synes er gøy eller høres gøy ut, det er veldig motiverende. Hvis du, som jeg gjorde i mange år, sliter med å holde treningen gående, så anbefaler jeg å finne et eller annet å melde seg på. Det er stor tilfredshet i å gjennomføre noe man har satt seg fore, jobbet for og så gjort det.

Så blæhh til janteloven og yeeiiii til meg selv.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Chanette Hoffmann Fyhn

Powered by: Bloc