23 dager igjen - min kamp

23 dager igjen - min kamp

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 25. Mai 2016

I dag ble det skikkelig kluss i CO2 regnskapet mitt.

I morgen er det faktisk ei hel uke siden jeg har trent. Ei uke går forferdelig fort!

Altså fredag måtte jeg på Ikea for å kjøpe ei seng. Lørdag var jeg opptatt med besøk og søndag som egentlig var tenkt til motorsykkeltur ble ødelagt av regn. Mandag var det regn, og i går, ja da var jeg faktisk bare lat! Sånn går det raskt ei uke.

I kveld fikk jeg hyggelig besøk, dessverre gikk de såpass tidlig så jeg fant ingen unnskyldning for å slippe unna ei treningsøkt, den økta ble i hagen.

Dette er solbær, bringebær og kanskje rips? Eller hva var det igjen mon tro?

Det sies at hagen min var en av de finere på Fåberg når de forrige eierne bodde her. Jeg tror ikke den ligger så bra an nå. Den ligger vel om trent like bra an som jeg gjør i dette sykle til jobben opplegget.

Å kjempe mot røtter og ikke minst de forbanna vekstene med pigger på vil jeg si er fullgodt som treningsøkt. Kanskje ikke så hyggelig som å sykle, men varm blir en av det, og sint, litt sånn innbitt syklist-sint.

Du skjønner sikkert hvorfor det ble et motorsykkelbilde på toppen her istedenfor dette kaoset?

Etter å ha vunnet den første kampen mot naturkreftene i hagen så fant jeg ut at jeg måtte belønne meg selv med en motorsykkeltur. Jeg tror at verden ville vært et bedre sted om alle kjørte motorsykkel, men det kommer jeg tilbake til en annen gang.

I dag vil jeg IKKE klikke meg inn på for å se hvilken plassering jeg har her i konkurransen. Jeg tror jeg har havnet veldig langt ned på lista her nå. Nå er jeg jo uansett vant med å bli ropt opp til slutt, det er vårt lodd i livet, vi som har et etternavn som begynner på Å.

Jeg må prøve å få til litt trening de neste dagene, kanskje jeg skal tråkke meg gjennom Vingnesrunden igjen i morgen? Jeg har en tid i hodet som jeg burde klare.

Til slutt en hilsen til Ragnhild som etterlyste oppdatering av bloggen, jeg liker veldig godt at noen etterlyser oppdateringer av bloggen, veldig godt liker jeg det ja.


Tudeluuu


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc