22 dager igjen - erkjennelser i synnavind

22 dager igjen - erkjennelser i synnavind

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 26. Mai 2016

Det var godt med en middagslur i godstolen etter jobb i dag. Derfor var det desto verre å komme seg ut av stolen for å ta fatt på dagens Vingnesrunde, men jeg klarte å løsrive meg.

Et eldorado for gjedde: Svartevja

Jeg bruker alltid på å stoppe ved Svartevja. I dag traff jeg en fisker der. Han hadde tatt fem gjedder her om dagen, de fra fra tre til fem kilo store og ble tatt på flue! I dag prøvde han med wobbler.

Turen videre mot Vingnes gikk helt greit, jeg var brukbart fornøyd med driven godt hjulpet av Ramones og Metallica på øret.

En liten stopp mellom Tråsetstranda og Vingnes, trua på å klare målet er fortsatt i behold.

Jeg satte meg et mål på å klare runden på en time og et kvarter og det klarte jeg ikke. Kanskje jeg ikke ville nok? Det er mulig at jeg bruker for mye tid på musikk og å kikke på alt mulig rundt meg. Det er kanskje ikke noe rart at de er så innbitte de andre syklistene, de VIL mye mer enn meg.

Også må jeg tilstå at jeg i et veldig svakt øyeblikk begynte å skylde på sykkelen. Det er jo klart at når du ikke aksepterer den dårlige formen du er i, da skylder du på utstyret. Jeg hentet meg heldigvis inn igjen, skummel tendens det der !

Vingnesbrua: øyeblikket jeg skjønte at jeg ikke nådde målet

Turen fra byen og hjem gikk strålende i god sommervarme og for en gangs skyld var det sønnavind så jeg fikk gratis dytt i ryggen hjemover.

Ellers så må jeg si at jeg blir litt filosofisk av syklinga. I hodet mitt har jeg kommet ganske langt på den lista med ti råd for middelaldrene menn som skal bli mosjonister. Ja også leker litt med tanken på å smile og hilse på alle syklister jeg møter. Jeg vet ikke helt om verden er klar for det enda.

En liten kikk på min plassering bekreftet det jeg fryktet. Jeg er på plass 34 av totalt 44 i bedriften. Jeg ble forbanna! Etter å ha tenkt over saken så gikk sinnet over til sympati overfor de 10 under meg på lista.

Nå er det helg igjen, skeptisk til hvor mye trim det blir, men jeg håper.


Dagens gò leik:
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc