Bunnlinja på pallen igjen!

Bunnlinja på pallen igjen!

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 1. Jun 2016

Gleden var stor når jeg omsider mannet meg opp til å sjekke tabellen her inne igjen. Laget mitt har jaggu krøpet opp til en tredjeplass igjen, og paller det liker vi. At det er de andre på laget som redder rævva mi forbigår jeg i stillhet.

Bunnlinja er blant kremen, vi er et godt og blandet lag, ja egentlig er vi noen energibunter.


Når det gjelder min egen innsats så sitter jeg her og skal finne noe for å holde motet oppe de siste 16 dagene av kampanjen. Pr. dags dato er det bare 7 personer som er dårligere enn meg her på huset, og det altså etter å ha brukt nesten ei arbeidsuke på trening!

De får ikke en gang plass til å skrive inn plasseringa mi på medaljen der øverst til høyre


Folka i kampanjen lokker med gavedryss, det kunne kanskje være noe å bruke som en aldri liten gulrot for å holde motivasjonen oppe i tiden som er igjen? Vel, sjekk de kravene da!. Etter å ha gått i meg sjøl så skjønner jeg jo at det eneste realistiske målet er å satse på "ukens turgåer". Gå tur tre ganger på ei uke, det skal jeg klare. Jeg vet ikke hva en Flipbelt er, men jeg vil gjerne vinne det.

Dette er egentlig mobbing!


I det jeg skal til å stenge vinduet på Internet Explorer kjenner jeg at selvtilliten vokser.
Jeg kan glede meg over at 22635 deltagere er dårligere enn meg, ja og hvis du skal være kverulant så er 16689 aktive deltagere dårligere enn meg. Jeg slår meg til ro med det.

Mange amatører som har meldt seg på gitt


Bare å bite tenna sammen og stå på videre her!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc