16 dager igjen - Fisking, jernvarer og kaffe

16 dager igjen - Fisking, jernvarer og kaffe

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 1. Jun 2016

I dag følte jeg at sykle til jobben aksjonen har satt meg i tidsklemma igjen. Den tidligere omtalte hagen trengte å bli holdt i sjakk. Samtidig går det raskt til motorsykkeltreff derfor måtte jeg få vasket motorsykkelen for i morgen kveld blir det vel pakking og litt polering tenker jeg.

Til å være en som foretrekker asfalt har jeg utrolig mye plen!

Jeg mistenker at naboene morer seg over meg når jeg løper rundt i hagen med vadere. Vadere er nemlig ikke bare et utmerket antrekk på fisking, men også en del av antrekket når jeg jogger rundt med kantklipperen. Det er veldig praktisk at buksa beholder samme farge som før jeg startet klippinga.

Når jeg veivet rundt meg med klipperen i kveld så slo det meg at bevegelsene jeg gjorde minnet mistenkelig om litt av treningsprogrammet jeg fikk for skulderen av min venninne i fysioen. Kanskje jeg kan redde meg litt inn igjen etter unnsasluntringen fra jernvareavdelingen i gymsalen?

Etter å ha holdt på i tre kvarter fant jeg ut at tiden var inne for selvbelønning. Jeg har lært i hundemiljøet at selvbelønning er noe negativt, for meg er det bare positivt.

Belønningen bestod av en liten tur på Moto Guzzien, det er nydelig å kjøre motorsykkel på varme sommerkvelder. Til slutt ble det en rask vask på Statoil, nei Circle K mener jeg.

Jeg syns det er mye enklere å si Statoilkopp en å si sørkelkeykopp så jeg tror jeg heller satser på Esso framover.

Jeg har likt Elvis helt siden jeg var smågutt på 70 tallet og spesielt etter at jeg glemte å avbestille en Greatest Hits kassett med ham fra Scandinavian Music Club.


Elvis lever!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc