9 dager igjen - Psykologisk krigføring

9 dager igjen - Psykologisk krigføring

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 8. Jun 2016

Jeg kunne veddet ganske mye penger på at det var tirsdag i dag, men i det jeg skulle reise hjem fra jobb så passerte jeg vinduene til gymsalen. Det var da jeg skjønte det var onsdag, jeg frykter gymsalen på onsdager fordi da er det nemlig personaltrim.

Bare å klø seg i hodet og late som ingenting blant disse folka


Så skjer det som ikke skal skje, vinduet går opp og entusiastiske kolleger inviterer meg til å bli med. De vet selvfølgelig hvilket svar de vil få, men jeg tror de morer seg over å høre hva jeg vil si.

Du vet hvordan det er når du ror deg ut av en situasjon for så å bruke de neste timene på å irritere deg over å tenke på hva du egentlig skulle sagt?

Denne gangen tok jeg situasjonen på strak arm med følgende kommentar: "nei jeg blir ikke med å trimme, men kan jeg få et bilde av dere til bloggen min?".

Maktbalansen var med ett gjenopprettet!

Etter litt nøling, litt flakkende blikk, litt nervøs latter og et noe nølende jaaa fra mine kolleger kunne jeg traske inn i gymsalen. Noen spede forsøk på å overtale meg til å bli med å trimme ble raskt avfeid, nå skulle det nemlig poseres.

Jeg merket meg at jentene beveget seg mellom apparatene på en helt uanfektet måte, jeg antar at de i motsetning til meg var godt innenfor sin egen komfortsone.

Et par forslag om å ta bilde ved de forskjellige apparatene ble rask avfeid, jeg aner jo ikke hva alle dingsene heter så da ville det ikke blitt mye å skrive om her.

Som du kan se så endte vi opp med strikker. Jeg kan godt forstå hva en strikk er fordi strikk har vært et alternativ til behandling for den dårlige skuldra mi. Jeg forstår at du blir sliten av å dra i en strikk og at det derfor er god trening.

Streiftanken om cheerleaderfaktoren holdt jeg for meg selv.

Jeg har et personlig forhold til godstolen min.


Vel hjemme sovnet jeg i godstolen etter middag.

Jeg har et veldig nært forhold til godstolen min. Alle i min familie vet at det det er min stol og hvis noen sitter i den så flytter de seg ut av den når jeg kommer inn i stua. Jeg kødder ikke.

Jeg våknet etterhvert og planla en sykkeltur, men spiste mer og sovnet igjen. Utenlandsbesøket jeg skrev om i går kom innom en tur og plutselig var det kveld.

Fem dager med masse folk på motorsykkeltreff og her hjemme har satt sine spor, det får være unnskyldningen i dag.

Jeg har i alle fall vært innom en gymsal i dag, det kan ingen ta fra meg.Først tenkte jeg at den Eric Prydz videoen er selvskreven her, men så ble jeg litt redd for å sende feil signaler, derfor ble det denne isteden, gode råd om kosthold får du også.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc