Siste dag i kampanjen 2016 - Måneskinnstur

Siste dag i kampanjen 2016 - Måneskinnstur

Postet av Kjell Gunnar Årnes den 17. Jun 2016

Klokken har passert midnatt og vi er på siste dag i sykle til jobben kampanjen.

Nå er vi på brukersamling for Norske ServicehunderJohnsgård Turistsenter i Femunden. Jeg er med i styret i Norske Servicehunder og deltar sammen med ivrige hundefolk. Jeg har ikke så mye peiling på hunder, men jobber med markedsføring.

Heidi i solnedgang klokka 00:30

Turen i dag gikk rundt om kring på campingplassen og for å finne ut hvilke fiskeplasser vi skal satse på i morgen. Det er harr, sik, ørret, gjedde og lake i vannet her, jeg håper på å ta både ørret og gjedde.

Jeg husker ikke hvor mange fiskevann turistverten sa at det var her i området, men det var veldig mange.

Det finnes de som påstår at ”Gud skapte Femundsmarka i vrede, men da han fikk se resultatet, fylte han de fleste hull med vann for å bote på skaden”

Servicehunden Flax i solnedgang


Heidi har servicehunden Flax.

Etter å ha sittet i buret i bilen i 4 - 5 timer kunne han endelig få løpe litt fritt.

Det er mye å utforske her i villmarka både for folk og hunder.

Nostalgi i villmarka


Av alle ting kom vi over en telefonkiosk av den gamle typen mellom bilvrak og andre morsomme klenodier. Jeg husker i gamledager når vi tulleringte fra de telefonkioskene. Du kunne nemlig snakke noen få sekunder uten å betale noe før samtalen ble brutt.

En halvtime går fort når en er i ukjent landskap og jeg ble belønnet med et helt poeng for en halvtimes tur. Så vil morgendagen vise om jeg klarer å sanke et poeng eller to til. Ja morgendagen er jo egentlig i dag siden vi er på denne siden av midnatt.

Mobilnettet er så tregt her oppe så jeg dropper "dagens godlåt", det tar rett og slett for lang tid å bli ferdig med innlegget hvis jeg skal gjøre det.

Men Endomondo dataene må på plass:0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc