Så hvem vant egentlig den turen til Tallinn?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Jun 2016

Mange lag klarte kravet om å samle 90 poeng i gjennomsnitt på 60 dager, men bare et lag kunne vinne. Vinneren av årets hovedpremie ble trukket og Dream Team hverdagsrehabilitering fra Flekkefjord kommune stakk av med seieren. Disse kvinnene klarte å samle 98,6 poeng i gjennomsnitt gjennom kampanjeperioden ved å registrere all type aktivitet. Styrketrening, løping, sykling og fjellturer sikret seieren!

Drømmelaget skal på drømmetur! Og de gleder seg...

- Vi i Dreamteam hverdagsrehabilitering jobber sammen i ett team med Hverdagsrehabilitering. I jobben vår fokuserer vi på aktivitet og mestring. Da Sykle til jobben-aksjonen startet var det en selvfølge at vi skulle være med, da vi i jobben ser hvor viktig det er med fysisk aktivitet for helsa. Det er gøy for oss som jobber sammen i ett team å bli med på en konkurranse sammen som ett lag. Det har vært gøy og motiverende å klikke seg inn på de andre på laget og sammenligne poeng. Hvem leder? Vi er fra før av aktive både på jobb og fritid så det å samle nok poeng gikk fint. Det har blitt noen ekstra sykkelturer og gåturer til og fra brukere på jobben også for å få poeng. I tillegg til noen ekstra trimturer på fritiden. Vi har ett godt samhold fra før og trives godt sammen, men kan vi muligens ha blitt litt sprekere..? :) skriver laglederen inn til oss.

Turen går til Tallinn

De heldige og spreke vinnerne får med seg kjempeflotte opplevelser i denne byen. Tallinn er en historisk by med et bredt tilbud av fantastiske kulturopplevelser, god mat og drikke, shopping, trening, spa eller hva man måtte ønske.

Tallinn er rett og slett en fascinerende hansaby, som byr på en stemning som gjør byen lett å falle for. Med en bykjerne som minner om middelalderen, mange severdigheter, og et elegant restaurantliv begynner Tallinn virkelig å bli et populært reisemål for nordmenn. Denne estetiske hovedstaden regnes som en av verdens vakreste byer så en ferie til Tallinn vil garantert være en stor suksess.

Følgende er inkludert i årets vinnertur:

 • Fly tur retur Oslo – Tallin – Oslo
 • Transport tur / retur flyplass – hotell
 • To overnattinger på Swissotel 5* (twin room) inklusiv frokost.
 • Tallincard for 24 timer (ett pr person)
 • Transport til Pärnu - Estonias sommerhovedstad! En vakker kystby 100 km fra Tallin. Én overnatting på Estonia Resort Hotel & Spa * - inkludert frokost, inngang til spa- og sauna-senteret
 • Golfspilling på Pärnu Bay Golf Centre.
 • Transport tilbake til Tallinn Flyplass.


God tur til Dream Team! Vi gleder oss til å høre hva de har opplevd!


3 Kommentarer

Kommentarer

 • Susanne Dugan

  Fantastisk! Hverdagsrehabilitering Kvinesdal Gratulerer!

  23 juni 2016
 • Tove Kirsten Hansen

  Gratulerer til vinnerlaget. Kjempebra!

  23 juni 2016
 • Terje Lauvdal

  Pedalkameratene gratulerer masse! Kos dere på tur og nyt opplevelsen:-)

  09 juli 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.