Vinner av Vendela elsykkel i Sykle til jobben-aksjonen 2016

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 23. Jun 2016

8898 deltakere klarte kravet, men bare en kunne vinne! Anne Søyset oppnådde mer enn 90 poeng i løpet av kampanjeperioden og ble trukket som årets individuelle vinner.

Anne Søyset ble mildt sagt glad for å stikke avgårde med en lekker elsykkel av typen Vendela fra Merida til en verdi av 19.998,-:

Tusen takk for den overraskende og hyggelige telefonsamtalen der jeg fikk vite at jeg hadde blitt trukket ut som vinner av en utrolig flott elsykkel. Det satte en ekstra spiss på den første feriedagen!

Dette er tredje gangen jeg deltar i Sykle til jobben. Kystverkets bedriftsidrettslag har vært en pådriver for at vi skal delta og i år er vi representert med 45 deltagere fordelt på 13 lag fra våre avdelinger i Ålesund og Horten. Det har vært innbyrdes konkurranser mellom byene, avdelingene og lagene (også innad i lagene) og kampanjen har ført til høyt aktivitetsnivå og sosiale sammenkomster både til lands og til vanns.

Idrettslaget arrangerer kajakkurs og låner ut kajakker, dette tilbudet har blitt svært godt mottatt. I fjor ble det arrangert en sykkeltur for medlemmer med familie gjennom den idylliske Norangsdalen og vi planlegger å gjenta suksessen til høsten. Selv har jeg sanket de fleste poengene ved å gå til og fra jobb samt på turer i skog og mark etter jobb. Jeg er så heldig å ha et flott turterreng rett ved siden av der jeg bor og denne kampanjen har ført til at det har blitt flittig brukt. En kollega tipset meg om at Endomondo kunne synkroniseres med Sykle til jobben, det gjorde deltagelsen ekstra motiverende og registreringen gikk nesten av seg selv.

Mange av mine kollegaer sykler fast til og fra jobb og sykkel er et gjennomgående tema i lunsjen. Her gis det gode råd om utstyr og tips til nye turer. Hanne, som har elsykkel (med to barneseter!!) skryter av sin sykkel og nå gleder jeg meg til å prøve. Jeg har akkurat passe lang vei til jobb, ny innendørs sykkelparkering på jobb og en ganske lang og bratt bakke den siste kilometeren hjem, så en elsykkel kommer godt med!

Vinner den eksklusive elsykkelen Vendela

Den lekre elsykkelen er designet i samarbeid med supermodell og programleder Vendela Kirsebom. Modellen har et unikt og klassisk design, stilren ramme i aluminium, bredt sete for ekstra komfort og høy front med justerbart styre for oppreist sittestilling. Vendela leveres med det meget brukervennlige SRAM Automatix baknavet med 2 automatiske gir, samt pedalbrems, lys f/b og kurv. Verdi: 19.998,-

Les mer om sykkelen her


1 Kommentar

Kommentarer

  • Brit Jørgensen

    Jeg er fornøyd.med åresalg vinnere.Jeg er kommet i mye bedre fysisk form.Takk for Sykkler til jobben,opplegg.Helt topp

    23 juni 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.