Pris

PRIS

I Sykle til jobben kan man delta alene, sammen med de du jobber med. Noen steder har din kommune betalt for at det skal være gratis å være med! 

Individuell deltakelse:

Det koster 139,- per deltaker å delta på aksjonen.

Gratiskommune:

Noen steder er det gratis å delta. Kanskje har din bedrifts kommune eller den kommunen du bor inngått en avtale med Sykle til jobben, som gjør at du kan delta gratis Du kan se oversikten over gratis kommuner her. Dersom du taster inn postnummeret der du bor eller der din bedrift har adresse i påmeldingsforløpet, og dette er en gratis kommune, vil du automatisk i påmeldingsforløpet unngå betalingsforløpet.

Bedrift:

Det koster 139,- per deltaker. Som bedrift har man tre forskjellige betalingsmuligheter:

  • Bedriftsavtale
  • Deltakeren betaler selv

Med bedriftsavtale vil bedriften få en samlet faktura basert på hvor mange som har meldt seg på under din bedrift. Personen som inngår bedriftsavtalen vil få en samlefaktura sendt på e-post i etterkant av kampanjen. Deltakere vil ikke bli påkrevd startavgift i påmeldingsforløpet, men delta uten kostnad.

Fordelen med en slik løsning er at det er lett å administrere, og man vil få en samlet faktura ved slutten av kampanjen. Man kan inngå bedriftsavtale også etter at noen har meldt seg på og betalt, og disse vil ikke bli inkludert i fakturaen ettersom at de allerede har betalt.

Dersom dere er mange blir det billigere

- 100 - 300 deltakere: 10 % rabatt
- 301 - 500 deltakere: 15 % rabatt
- 501 - 700 deltakere: 20 % rabatt
- 701+ deltakere: 25 % rabatt

Rabatten vil bli trukket fra samlefakturaen som sendes i etterkant av aksjonen. 

Dersom man har et bedriftsidrettslag blir det også billigere!

Man får 20 % rabatt dersom man deltar gjennom sitt bedriftsidrettslag på jobben. Rabatten vil forekomme på fakturaen som sendes i etterkant.       

Powered by: Bloc