Nyhet: Sykle til kamp

Sykle til kamp - i samarbeid med Eliteserien og OBOS-ligaenI årets Sykle til jobben-aksjon kan du også registrere SYKLE TIL KAMP når du reiser for å heie på laget ditt. Sykle til jobben og klubbene i våre to øverste ligaer heier på deg som velger en aktiv reisevei til kamp. Når du registrerer aktivitet på Min side, kan du da registrere Sykle til kamp, som er merket med en liten fotball. Du blir automatisk med i trekningen av kule premier fra klubbene og Toppfotballen.


Å sykle til/fra kamp gir utrolig mange fordeler for deg; du slipper å sitte i kø, du slipper å parkere, du får frisk luft, du blir i bedre humør og kanskje nettopp dette bidrar til at du kan løfte frem laget ditt til nye høyder. For laget trenger din støtte. Så bli med og sykle til kamp du også! Er du ikke påmeldt i årets Sykle til jobben-aksjon, meld deg på i dag og bli med å sykle til kamp.

Når kan jeg registrere "Sykle til kamp"? Det kan du når du sykler til en fotballkamp, kort eller lang tur, alt gir poeng i Sykle til jobben. Lykke til.
Powered by: Bloc