Søndagsfotball

Søndagsfotball


Arrangør: Midt-Norge Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 05.06.2023 07:30

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til søndagsfotball 11.juni


Mange kan huske løkkefotballen der vi bare møtte opp på en bane og spilte fotball helt til noen ropte oss inn. Nå ønsker vi i bedriftsidrettskretsen å invitere fotballag til å kunne delta på en form for løkkefotball. Det vil si at vi inviterer lag som kun har lyst å spille fotballkamper én søndag, uten at det gis poeng for seier eller at noen ryker ut eller at man må stille med nytt lag uka etter.


Kampene spilles på 7'er banene på Eberg Kunstgress. Kampene settes opp utfra hvor mange og hvilke lag som deltar. Om det blir flere korte kamper eller færre kamper som varer noe lengre med pause ser vi på når vi ser på deltakelsen. Men utgangspunktet er at lagene vil få spilt minimum 1.time med fotball, men det kan tenkes at det kan bli noe mer spilletid dersom det passer oppsettet.


Dette er første gang vi arrangerer tilbudet slik at ting blir litt til mens vi ser på interessen.

Kretsen ordner med dommere og setter opp tidspunkt for når lagene skal spille. De første kampene er tenkt skal spilles på formiddagen og starter et sted rundt kl1000 - kl1100


Dette er et åpent tilbud for dem som ønsker delta med et lag og vi invitere til både dame-, herre- og mix-klasse. I påmeldingen kan det velges to ulike nivåer slik at lagene kan fordeles basert på dette.

Leser du dette og dette tilbudet virket interessant; ikke nøl med å ta kontakt ved spørsmål eller meld dere på med en gang. Påmeldingenslenken finner dere lengre opp på siden.


Pris pr.lag: 600,-

Lag som trekker seg etter at kampoppsettet er sendt ut, vil ikke få refundert påmeldingsavgiften.

Frist for påmelding 05.06


Diverse info:

  • Lag som deltar må ha draktlikhet, dvs lik farge på trøyer, mens keeper må skille seg ut.
  • Karantenetiden for aktive spillere er 6.måneder fra siste obligatoriske kamp.
  • Ved spill utendørs benyttes 7 spillere fra hvert lag inkludert målvakt på banen samtidig. Ubegrenset antall innbyttere kan byttes ut og inn. Hvert lag må være minimum 5 spillere for å kunne starte en kamp. Innbytte kan skje når som helst, og skal skje i nærheten av midtstreken. Unntak: Målvakten kan kun byttes ved stopp i spillet.
  • I MIX-klassen skal det til enhver tid være min. to damer på banen
  • Lag er ikke forsikret ved å delta på arrangementet.


Kontaktperson:

Marius Koldgrov

Epost:

marius.koldgrov@bedriftsidretten.no

Mobil: 911 73 251
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.