Slik blir du med i trekningen:

Loggfør aktivitet 19.april, altså første dagen i aksjonen, og vær med i trekningen! Alle i laget må ha loggført aktivitet innen midnatt samme dag.


Hyggehelg for hele laget på Geilo!

Geilo Holiday gir bort et hyggelig helgeopphold med teambuilding i premie til vinnerlaget. Premien inkluderer overnatting i to døgn på Geilolia Hyttetun. Inkludert i premien er også én av følgende aktiviteter: Høydepark eller leie av terrengsykkel.

Sleng deg fra tre til tre

I høydeparken kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Ulike klatreelementer kan være trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og et titalls andre spennende hindringer.

Sykling på høyfjellet

Sykling på høyfjellet er en flott opplevelse, og Geilo har flere fine sykkelruter å velge mellom. Geilo Holiday er behjelpelig med å planlegge en perfekt sykkeltur for dere, alt ettersom hva slags opplevelse dere er ute etter.

Geilo Holiday har også en Downhillpark, hvor både nye og erfarne syklister kan suse nedover tilrettelagte stier i slalåmbakken. Her er det alt fra nybegynner-områder til svarte løyper. Kan absolutt anbefales! (Ikke inkludert I premien, men kan bestilles I tillegg).

Om Geilo Holiday:

Geilo Holiday er en totalleverandør av opplevelser på Geilo, og kan blant annet hjelpe med planlegging av din Geilokonferanse, kick off eller teambuilding.