PREMIER

Trenger din bedrift eller kommune egne premier? Vennligst ta kontakt med lotte.frost@bedriftsidrett.no, da vi har fantastiske tilbud til dere fra våre samarbeidspartnere.


Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi også i år tilby fantastiske premier og opplevelser. Det er både store og små premier, premier til individer og til lag, og det er noe for enhver smak. Registrer all aktivitet og bli med i ulike trekninger underveis i kampanjen.


Har du husket å verve tre venner?Nettopp du kan være den heldige vinneren av årets vervepremie. For å delta i trekningen trenger du å verve tre deltakere til å delta på årets aksjon.


Hvis du er den heldige som blir trukket kan du velge mellom tre sykler som er levert av Merida, men husk: alle som verver fortjener en liten hyllest på arbeidsplassen.


Les om de tre ulike syklene her.Maxpulse travel & Hotellkjeden Scandic: I år blir det reiser i Norge for to heldige lag. Reisemål og hvordan ditt lag vinner offentliggjøres innen kort tid. Men vi lover fantastisk norsk natur,unike opplevelser, aktivitet og moro.


Merida: Hvilken type syklist er du? Vi vil i mars lansere en unik quizz hvor du kan være med og vinne akkurat den sykkelen som passer til deg.Craft: Vi kårer ukens aktiv til jobb og premier med en perfekt allværsjakke til bruk i all slags vær. Det vil også være noen heldige lag som får designe sitt helt eget sykkeltøy. En unik mulighet for å brande laget!


Polar: å følge med på egen utvikling er motiverende. Vinn pulsklokker, aktivitetsklokker og sykkelcomputere, da er det lett å loggføre egen aktivitet.Silva: alt du trenger til en aktiv reisevei; sykkellykter, beskyttelse av sekk og mobiler samt hodelykter. Spennende premier til individuelle deltakere og laget.


KK-Mila: Vi trekker 10 heldige vinnere som får være med på høstens store løpefest for damer lørdag 2. september på Bislett Stadion i Oslo. I tillegg får du en velfortjent goodiebag ved målstreken!Treningspartner: for deg som ønsker allsidig og morsom trening kan du i år vinne den fantastiske Elliptigo. Vi ønsker gode og morsomme historier om en aktiv reisevei eller treningsøkt, del dine historier og du kan vinne denne fantastiske treningskammeraten. Følg med, konkurransen lanseres senere i mars.