Her er vervepremiene for 2019! Vervepremiene for 2020 er snart klare! :)


Verv tre kollegaer og vinn en valgfri sykkel fra Merida

Vi i Sykle til jobben setter veldig stor pris på at du verver dine venner og kollegaer inn i konkurransen. Blir DU den heldige vinneren av årets vervepremie kan vi tilby deg valget mellom tre sykler fra Merida til en verdi av 12.000kr. Vinneren trekkes 8.mai, slik at du fremdeles har muligheten til å verve etter aksjonsstart. For å vinne denne premien må du verve minst 3 personer inn i konkurransen. Alle som verver 3 deltakere eller flere, er automatisk med i trekningen av denne premien. Husk at de du verver må oppgi ditt navn i vervefeltet når de melder seg på!

Syklene du kan velge mellom er:Merida CycloCross 300 er en robust landeveissykkel som passer både temporytteren som pendleren. Den er perfekt for deg som ønsker å slå din egen rekord til jobben hver dag og deg som ønsker en rask, men komfortabel sykkeltur. Ønsker du å finne din indre Hushovd er denne sykkelen meget godt egnet for deg! Les mer om Cyclocross 300 HER.Merida Big Nine 500 er sykkelen for deg som ønsker en god terrengsykkel med en meget gjennomført utstyrspakke. Sykkelen er også tilpasset daglig bruk med fester for støtte, skjermer og bagasjebrett. Denne sykkelen har alle spesifikasjonene en tursyklist drømmer om. Med bremser og dempere av meget høy kvalitet vil du trygt kunne konsentrere deg om omgivelsene når du sykler gjennom den vakre norske naturen. Les mer om Big Nine 500 HER.
Merida Crossway Urban 5000 Gent er en stilren hybridsykkel som passer All-rounderen i sin komplekse sykkelbruk. Ønsker du en sykkel som er komplett nok til å rase gjennom den tøffeste terreng på mandag og som blander seg lett inn med den urbane bykulturen på tirsdag, så er denne sykkelen perfekt for deg! Her får du både komfort og tempo i en og samme sykkel. Les mer om Crossway Urban 5000 HER.