Premie til bedrift:

Komplett sykkelpleiestasjon til en verdi av 50.000,-

Går til bedriften med størst engasjement for aksjonen! Dvs høy deltakelse på Sykle til jobben-aksjonen (prosent av ansatte) og en knallgod begrunnelse for hvorfor akkurat dere bør vinne.
Trykk her for å melde opp din bedrift.Vinn sykkelpleie-stasjon til 50.000,- for din bedrift!

Få med flest mulig kolleger på Sykle til jobben-aksjonen og du kan vinne en komplett sykkelpleie-stasjon for ditt kontorbygg til en verdi av 50 000 kroner! Sykkelpleiestasjonen gjør det mulig for deg og dine kolleger å fikse og vaske sykkelen på kontoret. Komplett sykkelpleie-stasjon er utviklet av eiendomsutvikleren Avantor og den tekniske entreprenøren Caverion. Premien inkluderer montering utført av Caverion.

Slik fungerer det: Det kontoret med størst engasjement for aksjonen vinner en komplett sykkelpleie-stasjon til sin arbeidsplass! Engasjement defineres i denne sammenhengen som høy prosentvis deltakelse og en knallgod begrunnelse for hvorfor akkurat din bedrift fortjener å gå av med seieren. For å være med i konkurransen må du svare på spørsmålene i denne linken.

Greit å vite


  • Vi definerer deltakelse i aksjonen som at en bruker har registrert sin aktivitet over flere uker.
  • Jobber du i en stor virksomhet, aksepterer vi at man har brutt ned i mindre enheter. For eksempel en etat i Oslo kommune, eller en avdeling i Telenor.

Fakta om Komplett Sykkelpleie

  • Komplett Sykkelpleie har pumpe, verktøy, og lys, med mulighet for vask av sykkel (om vannuttak er tilgjengelig).
  • Utviklet i samarbeid mellom eiendomsutvikleren Avantor og den tekniske entreprenøren Caverion
  • Designet av Eiler Wessel i Claro
  • Produsert i Ski i Norge, på fabrikken Johansen & Co

Om Caverion


Caverion designer, produserer, drifter og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive tekniske løsninger for alle typer bygg og industri. Våre tjenester brukes blant annet i kontorbygg, butikker, boliger, offentlige lokaler, industrianlegg og infrastruktur. Vår styrke er bred kompetanse og omfattende tjenester som dekker alle tekniske fagområder gjennom hele livssyklusen til bygg og industrianlegg. Caverion Norge har 3 000 medarbeidere, inkludert 400 lærlinger, fordelt på 50 avdelinger i Norge. Vi har tilstedeværelse i 12 land i Europa, med totalt 17 000 ansatte.

Om Avantor

Avantors visjon er å være den ledende bydelsutvikler. Derfor fokuserer vi først og fremst på behovene til menneskene som skal jobbe og bo i våre områder. For tiden er fokus på videreutvikling av Nydalen, det nye bydelssenteret i Nordre Aker i Oslo. I tillegg til å være en bydelsutvikler, har Avantor bred kompetanse på de fleste områder innen forvaltning, drift, utvikling og utleie av næringseiendom. Selskapets forretningsidé er å være det mest fremtidsrettede og profesjonelle eiendomsselskap, og å ha bransjens største verdiskapning gjennom kjøp, utvikling, forvaltning og salg av eiendom.

Avantor eier selv omlag 230.000 kvadratmeter. Disse eiendommene er først og fremst lokalisert i Nydalen, men vi har også lokaler og prosjekter andre steder i Oslo samt i Asker, Kristiansand og Tønsberg. Vi har vårt hovedkontor i Nydalen, der rundt 50 mennesker arbeider.