Vinn pt-timer og den store Styrkeprøven

Har du klokkertro på ditt lags potensiale, og føler at en dose profesjonell veiledning er alt som skal til for fullt utbytte?

Da kan det være dere vi leter etter! Vi søker nemlig deltakere med stort utviklingspotensiale som ønsker å komme i god form. Vi ønsker å tilby et lag på opptil fem personer oppfølging gjennom hele Sykle til jobben-aksjonen av et PT-team fra Myrens Sportssenter. Lagmålet er å sykle Eidsvoll - Oslo 18. juni på 59 km. Tar ditt lag utfordringen?


Klarer vi å få et lag i form på 60 dager og sykle Styrkeprøven på 59 km fra Eidsvoll til Oslo 18. juni?

Premien leveres i samarbeid med Styrkeprøven og Myrens Sportssenter og består av:

  • Ukentlig oppfølging fra PT-teamet til Myrens Sportssenter med kartlegging, individuelle treningsplaner og treningsøkter
  • Deltakerplasser på Styrkeprøven lørdag 18. juni Eidsvoll - Oslo 59 km
  • Gratis deltakelse på Sykle til jobben-aksjonen
  • En treningsbag full av goodies.
  • Gratis medlemsskap på Myrens Sportssenter i perioden

Premisser for laget som plukkes ut:

  • Laget kan være en vennegjeng eller fra samme arbeidsplass.
  • Deltakerne i laget må være lite aktive og/eller utrent, men med et sterkt ønske om å komme i god form. Trener du to ganger eller flere i uka og er aktiv i hverdagen er du ikke aktuell i denne omgangen. Vi ønsker altså deltakere med stort forbedringspotensiale!
  • Laget må blogge fra opplevelsene underveis.


Bli med her! Søknad må mottas senest 18. april.

En unik mulighet til å komme i form til sommeren

Har du og ditt lag liknende erfaringer og utfordring knyttet til dørstokkmil, sofakos og snacks? Kanskje har sykdom eller arbeidssituasjon vært i veien for at du har kunnet prioritere fysisk aktivitet? Vi ønsker å gi noen mulighet til å gjenerobre formen frem mot sommeren 2016 ved å delta på et kom-i-gang-program tilpasset dine behov.

For å være med i trekningen, svar på dette skjemaet og fortell oss hvorfor akkurat ditt lag trenger denne utfordringen. Frist: 18.april.


Sjekk ut DÉT PT-teamet :


Marianne Holmsen

Marianne brenner for å være en god motivator og støttespiller som bidrar til at andre når sine mål. Hele hennes arbeidsliv har handlet om å bygge gode relasjoner mellom mennesker. De siste 8 årene har hun jobbet på Myrens Sportssenter som ansvarlig for service og salg, og etterhvert også som leder for personlige trenere på Myrens.

Trening har alltid vært en stor og viktig del av Mariannes liv. Hun elsker konkurranser og har blant annet deltatt på flere skirenn som Ingalåmi, Stenfjellsrunden og på hinderløp som Toughest.

Det aller viktigste for Marianne er at treningen skal være skreddersydd etter DINE forutsetninger og mål. Variert trening med glede og energi er nøkkelordene.


Henriette Ottesen

Henriette har over 25 års erfaring som trener. Hennes første arbeidsattest er håndskrevet og jobben var "aerobicinstruktør. Det sier litt! Det som sier mer er likevel alt som har skjedd etter aerobicstarten. Hun har ledet utallige varianter av gruppetrening og er en svært allsidig PT. Rekken av kurs er nesten endeløs. Mest stolt er hun av sin mastergrad fra Norges idrettshøgskole. For henne handler jobben om to store ting: 1) MENNESKER og 2) FAG. Det er viktig å følge med i tiden, mener Henriette, men å verne det tidløse er enda viktigere. Spør du henne hva hun mener er tidløst, får du svar. Hun brukte 80-tallet på skøyteløp og på 90-tallet testet hun både kroppsbygging og fitness. Henriette er en voksen dame som digger å "pumpe jern"! De siste 6 årene har hun jobbet på Myrens Sportssenter hvor hun hjelper mennesker å finne DEN GODE FØLELSEN.


Gabriella Leifsson

Gabriella er utdannet PT gjennom Akademiet for personlig trening.

Gabriella brenner for trening og helse i et folkehelseperspektiv. Hun er opptatt av trygg, enkel og skadeforebyggende trening og mobilitetsøvelser innegår nesten alltid i hennes timer.

Gabriella har alltid vært aktiv i ulike typer idretter og er overbevist om at alle kan finne treningsglede gjennom aktiviteter som tilpasses den enkelte. Hun er opptatt av at kunden alltid skal føle seg sett og ivaretatt samtidig som de får noe å strekke seg etter.


Om Myrens Sportssenter

Myrens Sportssenter er kjent for å ha ekstremt høy kvalitet på sine personlige trenere.

Myrens Sportssenter har lyse, luftige treningslokaler på over 5000 kvm spekket med fysisk aktivitet og treningsglede. De tilbyr aktiviteter innen trening, squash og klatring. Treningssenteret finner du på Myrens Verksted på Torshov, sentralt i Oslo.

Myrens Sportssenter tilbyr styrketrening og gruppetrening med dyktige instruktører og personlige trenere, noe som gir deg det beste utgangspunktet for å nå dine treningsmål. Treningssenteret ved Myrens Sportssenter er et frittstående senter, noe som gjør at vi kan utvikle oss etter dine behov og ønsker.

Om Styrkeprøven

Lengde: 59 km

Høydemeter: 455 m

Fra Eidsvoll til Oslo. En utrolig flott tur fra Norges demokratiske arnested til hovedstaden. Her er distansen som passer alle. Kom igjen - meld deg på. Eidsvoll har vært på programmet siden 2002 og sykles i år for 15 gang.

Les mer om distansen her


Powered by: Bloc