Styrkeprøven - kom i form på 60 dager

Klarer de å komme i form på 60 dager og så sykle Styrkeprøven?

I samarbeid med Myrens Sportssenter og Styrkeprøven søkte vi deltakere med stort utviklingspotensiale som ønsket å komme i god form. Laget fra Oslo Sporveier bedriftsidrettslag på fem personer får personlig oppfølging gjennom hele Sykle til jobben-aksjonen av et PT-team fra Myrens Sportssenter mens de deltar på Sykle til jobben-aksjonen. Lagmålet er å sykle Eidsvoll - Oslo 18. juni på 59 km. Følg utviklingen her!!Vi er i gang! Puh!!!

De skriver til oss fortløpende gjennom de 60 dagene:

Hei, alle sammen! Vi er gruppa på fem stk som skal være med på dette. Vi kommer fra Sporveien Oslo BIL. Og det er fotballgruppa. Som skal sykle til jobben og prøve seg på Styrkeprøven 6 mil. 2 av oss har erfaring Med sykkel 3 har ikke det. Og vi håper kan kjøpe sykler på torsdag som ikke koster skjorta. For vi er innstilt på trene og prøve oss på styrkeprøven. Vi er 4 menn en dame. Treningen vår startet i går på Myrens sportssenter. Det var gøy ned flink instruktør. Selv om noen av oss sleit litt.

For at vi skal kunne mestre dette, trener vi sammen en gang i uka med spinning på Myrens Sportssenter, pluss egentrening. Idag hadde vi første timen med instruktør. Vi gleder oss til neste trening på Myrens Sportssenter, selv om det var litt i tøffeste laget for noen i dag :)Her er laget fra Oslo Sporveier Bedriftsidrettslag


Ahras

Ahras Salimi er 30 år og har jobbet i Sporveien siden 2014 på renholdsavdelingen som spesialarbeider. Ahras begynte nylig å spille på bedriftsidrettslaget til Sporveien. Han har ikke vært aktiv med trening på mange år.

- Men jeg er veldig gira og engasjert til styrkeprøven. Dette er virkelig en utfordring for meg!

Shilan

Shilan Osman 31 år jobber som arkivkonsulent på Dokumentsentret Tøyen, Sporveien Oslo. Tobarnsmoren kommer opprinnelig fra Irak, men har vokst opp i Enebakk, Akershus. Shilan har jobbet i sporveien i 8 år.

- Målet mitt er å komme i bedre form og fullføre styrkeprøven med laget mitt.

Goran

Goran Stepanoski er 31 år og jobber som logistikkmedarbeider på lager Ryen, Sporveien Oslo.

- Målet er å bli i bedre form. Derfor ble jeg med på aksjon! Det blir litt lite bare med fotballtrening. Å prøve meg på styrkeprøven med laget blir ekstra gøy.

Ahmed

Ahmed Ali Hussein 26 år jobber med Goran på Lagret som logistikkmedarbeider Ryen, Sporveien Oslo. Han har bodd i Sverige og England og søkte jobb i Oslo. En av jobbene var som vikar i Sporveien Oslo. Han ble medlem av fotballaget og deretter fast ansatt like etter på.

- Bedriftsidrettslaget vervet meg til Sykle til jobben-aksjonen og ble interessert i å kjøpe meg sykkel for sykle til jobben.

Zoran

Zoran Stepanoski, 55 år, jobber som trikkefører for Sporveien Trikken ved Grefsen Vognhall. Han er også leder i Sporveien Oslo Bedriftsidrettslag. Zoran sykler til jobben tre ganger i uka,.

- Men jeg har veldig kort vei, bare 2 km! Nå ønsker jeg å bli i bedre form. Å prøve meg på styrkeprøven blir morsomt.


Powered by: Bloc