Samarbeidspartnere

SAMARBEIDSPARTNERE

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.

Statens Vegvesen

Statens vegvesen arbeider for at alle som går, sykler, kjører eller reiser kollektivt skal komme trygt og sikkert fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveiene i Norge. Vi har også ansvar for gjennomføring av førerprøver og tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Vi ønsker at du opplever oss som en åpen og brukervennlig kompetanseetat som med omtanke for mennesker og miljø arbeider for at trafikanter skal komme trygt og effektivt fram. Derfor bruker vi slagordet Trygt fram sammen som et løfte til deg. For mer informasjon om en av de viktigste kampanjene Del veien klikk her.

Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen

som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.

Merida

Stians Sport AS var den første Merida distributøren i verden. Merket Merida ble startet opp i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987 da Einar Steen-Olsen reiste ned til en av de største sykkelfabrikkene i Taiwan for å importere sitt eget sykkelmerke. 25 år senere distribueres Merida i over 70 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. I tillegg til sykler, tilbyr Merida også trimutstyr av meget høy kvalitet. Merida Fitness bruker erfaringen fra sykkelproduksjonen når vi utvikler spinningsykler tilpasset alt fra mosjonister til proffer og treningssentre. I tillegg har Merida både tredemøller, romaskiner og ergometersykler. Merida som merke brukes også på en rekke sykkeldeler og tilbehør til syklisten, alt fra Umbracosett til hjelmer og flaskeholdere. Se hele utvalget her.

Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 280 hotell, i drift eller under oppføring, fordelt på nærmere 55 000 hotellrom, i 6 land. Hver dag jobber våre 16 000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Velkommen til Scandic og vår prisbelønte* frokost! Sjekk ut ditt hotellrom her.


*Scandic Norge har 10 av 19 fylkesvinnere i kåringen Twinings Best Breakfast 2018. 

Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet, og har siden den gang vært ledende innen måling av hjertefrekvens. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.

Silva

Siden 1933 har SILVA utviklet og solgt tilbehør til sport- og outdoor aktiviteter. Fokusområdene er løping, langrenn, sykling, orientering og friluftsliv. SILVAs produkter kjennetegnes av høy teknisk funksjonalitet og innovativt design. Produktene utvikles i Sverige med en design og konstruksjon som er tilpasset for å takle de tøffeste utfordringer som det nordiske miljø og klima kan by på. Les mer her.

Maxpulse AS

Skreddersyr alle former for gruppereiser, events og bedriftsarrangement med aktivt innhold som passer for alle. Maxpulse AS er fast leverandør av reiser til arrangement som VM på ski, Marcialonga, Vasaloppet, Tour de France, VM og lignende.
For mer informasjon klikk her.

OBOS-ligaen

Obos-ligaen er navnet på den nest øverste ligaen i Norge på herresiden i fotball, og den består av 16 lag. Obos-ligaen har vært det offisielle navnet på divisjonen etter at OBOS inngikk en sponsoravtale i 2015. OBOS er Norges største boligbyggerlag og boligforvalter og er et samvirkeforetak eid av medlemmene. Ved utgangen av 2016 hadde OBOS  416 800 medlemmer. 

OBOS har også et grønt fokus, og en av deres hovedprioriteringer er en bærekraftig by- og boligutviklingen, og fremover skal OBOS ta et enda større ansvar for miljø og klima. 

Eliteserien

Eliteserien er navnet på den øverste ligaen i Norge på herresiden i fotball. Det ble nytt navn og ligaidentitet i forbindelse med 2017-sesongen, og ligaen består av 16 lag. Eliteserien, som er den største idrettskonkurransen i Norge, skal utvikle en profil der man har som ambisjon å samle fotball-Norge gjennom verdier bygd på lidenskap og fellesskap. 


Sykkelprosjektet

Sykkelprosjektet ble etablert i 2010, og har fra 2016 vært underlagt Bymiljøetaten. Sykkelprosjektets ansvarsområde er å sørge for at tiltakene i Oslos sykkelstrategi gjennomføres. Visjonen i sykkelstrategien er at Oslo skal bli en sykkelby for alle. Gjennom ulike mål og tiltak på kort og lang sikt jobber man systematisk med å gjøre Oslo til en tryggere by å sykle i. De har som hovedmål at en sykkelandel av alle reiser er på 16 prosent innen 2025. 

Naturvernforbundet

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som atlernativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.

Helsedirektoratet

Regelmessig fysisk aktivitet forebygger plager og er en viktig kilde for helse, livskvalitet og overskudd i hverdagen. Aktivitet gir positivegevinster gjennom hele livsløpet, og det er aldri for seint å begynne. Helsedirektoratet anbefaler 30 minutterdaglig fysisk aktivitet. Å sykle til jobben er en fin måte å få sin daglige «dose» på. Les mer om anbefalinger for fysisk aktivitet og helse her.

Trygg Trafikk

Trygg Trafikk er en landsdekkende organisasjon som jobber for at færrest mulig skal bli alvorlig skadet eller drept i trafikken. For å oppnå dette gjennomføres kampanjer, prosjekter, opplæring og informasjon om trafikksikkerhet til barnehager, skoler, bedrifter, kommuner og myndigheter.

Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver i trafikksikkerhetsarbeidet overfor myndigheter og bedrifter. Siden 1956 har organisasjonen bidratt til målrettet innsats innen forskning, opplæring og kunnskapsformidling. Trygg Trafikk følger ulykkesutviklingen nøye og er høringsinstans i en rekke saker. Det er distriktskontorer i alle fylkene og hovedkontoret er plassert i Oslo. Les mer om Trygg trafikk sitt arbeid her.

UpHill UB

UpHill UB er en ungdomsbedrift fra Thora Storm videregående skole. Bedriften jobber hver dag aktivt for at skolebarn i utviklingsland ikke skal gå glipp av dyrebar undervisning, fordi de ikke kommer seg til skolen. UpHill UBs første prosjekt, “Bicycles for Bo”, skal gi 60 barn i Bo, Sierra Leone, tilgang på sin egen sykkel. Med en sykkel vil oppmøte på skolen øke med 28%, noe som gir mye bedre forutsetninger for å gjennomføre skolegangen. Rapporten “Sustainable development begins with education” utgitt av UNESCO viser at for hvert år med utdanning, øker den fremtidige inntekten med 10%. På lengre sikt vil dette gi en høyere utdannet befolkning som bidrar til å bygge opp landet innenfra, og gjennom prosjektet skal de hjelpe barna til å selv ta fatt på utfordringene landet deres står overfor.

Powered by: Bloc