Samarbeidspartnere

SAMARBEIDSPARTNERE

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.

Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen

som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.

Merida

Stians Sport AS var den første Merida distributøren i verden. Merket Merida ble startet opp i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987 da Einar Steen-Olsen reiste ned til en av de største sykkelfabrikkene i Taiwan for å importere sitt eget sykkelmerke. 25 år senere distribueres Merida i over 70 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. I tillegg til sykler, tilbyr Merida også trimutstyr av meget høy kvalitet. Merida Fitness bruker erfaringen fra sykkelproduksjonen når vi utvikler spinningsykler tilpasset alt fra mosjonister til proffer og treningssentre. I tillegg har Merida både tredemøller, romaskiner og ergometersykler. Merida som merke brukes også på en rekke sykkeldeler og tilbehør til syklisten, alt fra Umbracosett til hjelmer og flaskeholdere. Se hele utvalget her.

Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica. Hver dag jobber 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene til å føle seg velkommen enten de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede er fokuset alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet. Velkommen til Scandic! Sjekk ut ditt hotellrom her.

Sykkelbyprodukter

Sykkelbyprodukter.no arbeider for økt miljømessig bærekraft i byer og tettsteder ved å legge bedre til rette for syklister. Våre viktigste bidrag er å tilby produkter og tjenester som bidrar til økt bruk av sykkel som transportmiddel, bidra til å spre sykkelglede og å sykle selv. Fire av fem nordmenn beveger seg også for lite, og at flere sykler vil også kunne gi en sårt tiltrengt effekt på folkehelsen.

Craft

Craft gir deg mulighet til å designe og bestille funksjonelt og teknisk sykkeltøy til deg og ditt lag. Det var en luftig start for 40 år siden. Craft startet med å lage spesialundertøy for jagerflypiloter fordi pilotene trengte undertøy som pustet godt og transporterte bort fukt effektivt fra kroppen. Craft er i dag en av de største leverandørene innenfor tekniske treningsklær for kategoriene løp, sykkel og langrenn hvor de samarbeider med de beste utøverne og lagene. Disse tester klærne og gir oss konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan bli bedre. Vi lærer av de beste, for å bli best. For mer informasjon og kjøp av Craft sykkeltøy og andre produkter til deltakerpriser, vennligst kontakt profileringsspesialisten ved Tommy på telefon 900 87 964 eller mail tommy@profilsp.no. Les mer om Craft og se utvalget her.

Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet, og har siden den gang vært ledende innen måling av hjertefrekvens. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.

Silva

Siden 1933 har SILVA utviklet og solgt tilbehør til sport- og outdoor aktiviteter. Fokusområdene er løping, langrenn, sykling, orientering og friluftsliv. SILVAs produkter kjennetegnes av høy teknisk funksjonalitet og innovativt design. Produktene utvikles i Sverige med en design og konstruksjon som er tilpasset for å takle de tøffeste utfordringer som det nordiske miljø og klima kan by på. Les mer her.


Kreftforeningen

Kreftforeningen er en landsdekkende, frivillig organisasjon som arbeider for at færre skal få kreft, flere skal overleve kreft, og sikre best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende. Regelmessig fysisk aktivitet bidrar til å redusere risiko for å få kreft, og gir økt livskvalitet! https://kreftforeningen.no/forebygging/fysisk-aktivitet/
For mer informasjon, vennligst se her.

Maxpulse AS

Skreddersyr alle former for gruppereiser, events og bedriftsarrangement med aktivt innhold som passer for alle. Maxpulse AS er fast leverandør av reiser til arrangement som VM på ski, Marcialonga, Vasaloppet, Tour de France, VM og lignende.
For mer informasjon klikk her.

Syklende reklamebyrå

Face2face Design & Communication AS benytter el-sykler i kampanjearbeid. El-syklene erstatter delvis bruk av dieselbil, og benyttes både som fremkomstmiddel og til transport av eventmateriell.

Med denne løsningen får de ansatte en friskere og mer aktiv hverdag utendørs, vi sparer miljøet for unødvendig produksjon av kampanjemateriell og utslipp, og vi unngår å legge beslag på parkeringsplasser i sentrum.

Kontakt oss på telefon +47 23 23 43 33 for en uforpliktende prat eller se vår nettside for mer informasjon.

Norges Cyckleforbund

NCF er overordnet ansvarlig for all organisert sykkelsport i Norge og er organisert i 7 regioner, med 400 klubber og 45.000 medlemmer. NCF har utarbeidet sykkelvettregler for trening på offentlig vei for å begrense konfliktene, men vi opplever allikevel daglig farlige situasjoner, og vi må stadig tilbakevise miljø- og naturvernere fra å stenge syklister ute fra stiene i marka. Et vesentlig virkemiddel for å begrense konflikten er bedre opplæring og holdningsskapende arbeid både blant syklister og bilister. Vi i NCF kan bare ta ansvar for syklistene og oppfordrer derfor alle syklister til å melde seg inn i en sykkelklubb og gjennom fellesaktiviteter og trening i klubbene bli en sikrere, tryggere og dyktigeresyklist. Les mer om dette her.

E-Green

E-Green er en norsk merkevare som produserer el-sykler, utviklet av Stians Sport AS, som idag er en av Skandinavias største sykkelimportører med merkevaren Merida. Kvalitet og pålitelighet har høyeste prioritet, og våre el-sykler er tilpasset det tøffe norske været. E-Green el-sykler gir deg god balanse mellom motor og batteri samtidig som funksjonalitet og kjøreegenskaper er ivaretatt på beste måte. For å tilby driftssikre sykler, har E-green valgt å samarbeide med to forskjellige motorprodusenter. Bosch, markedsleder i Europa på el-sykkel-systemer, og det danske systemet Promovec. Som en stor lagerførende leverandør, har E-Green naturlig nok også et bredt sortiment av reservedeler og en svært kunnskapsrik serviceavdeling, med god el-sykkelkunnskap. Les mer og se hele utvalget her.

Naturvernforbundet

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som atlernativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.

Helsedirektoratet

Regelmessig fysisk aktivitet forebygger plager og er en viktig kilde for helse, livskvalitet og overskudd i hverdagen. Aktivitet gir positivegevinster gjennom hele livsløpet, og det er aldri for seint å begynne. Helsedirektoratet anbefaler 30 minutterdaglig fysisk aktivitet. Å sykle til jobben er en fin måte å få sin daglige «dose» på. Les mer om anbefalinger for fysisk aktivitet og helse her.

Nasjonalforeningen for folkehelse

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Dette gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver. Les mer om arbeidet til Nasjonalforeningen for folkehelse her.

KK-mila

Arrangeres for 8. gang lørdag 2. september 2017. De siste årene har nærmere 6.000 damer deltatt og mange ser på dette som årets store happening. De kommer fra hele landet og de fleste løper sammen med en eller flere venninner/kolleger. Du velger selv om du vil løpe 5 km eller10 km. Bislettalliansen er teknisk arrangør, og løpet både starter og ender på Bislett Stadion i Oslo. KK-mila er også godkjent som et kvalitetsløp av Kondis.

Treningspartner

For deg som ønsker allsidig og morsom trening kan du i år vinne den fantastiske Elliptigo. Vi ønsker gode og morsomme historier om en aktiv reisevei eller treningsøkt, del dine historier og du kan vinne denne fantastiske treningskammeraten. Følg med, konkurransen lanseres senere i mars.

Statens Vegvesen

Statens vegvesen arbeider for at alle som går, sykler, kjører eller reiser kollektivt skal komme trygt og sikkert fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveiene i Norge. Vi har også ansvar for gjennomføring av førerprøver og tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Vi ønsker at du opplever oss som en åpen og brukervennlig kompetanseetat som med omtanke for mennesker og miljø arbeider for at trafikanter skal komme trygt og effektivt fram. Derfor bruker vi slagordet Trygt fram sammen som et løfte til deg. For mer infomrasjon les her.

Trygg Trafikk

Trygg Trafikk er en landsdekkende organisasjon som jobber for at færrest mulig skal bli alvorlig skadet eller drept i trafikken. For å oppnå dette gjennomføres kampanjer, prosjekter, opplæring og informasjon om trafikksikkerhet til barnehager, skoler, bedrifter, kommuner og myndigheter.

Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver i trafikksikkerhetsarbeidet overfor myndigheter og bedrifter. Siden 1956 har organisasjonen bidratt til målrettet innsats innen forskning, opplæring og kunnskapsformidling. Trygg Trafikk følger ulykkesutviklingen nøye og er høringsinstans i en rekke saker. Det er distriktskontorer i alle fylkene og hovedkontoret er plassert i Oslo. Les mer om Trygg trafikk sitt arbeid her.

NAF

Norges Automobil-Forbund (NAF) er en uavhengig, medlemsstyrt forbruker- og interesseorganisasjon som ivaretar medlemmenes behov som trafikant. NAF skal hjelpe medlemmene gjennom å tilby et attraktivt fellesskap og gunstige fordeler, samt kjempe for medlemmene gjennom markant samfunnspåvirkning for å sikre trygg, effektiv og miljøvennlig samferdsel.

NAF har mer enn 500.000 medlemmer og er en trafikkorganisasjon for alle trafikanter. NAF er ny samarbeidspartner av Sykle til jobben i 2017. 


       

Powered by: Bloc