Samarbeidspartnere
Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.


Har du lyst å være vår samarbeidspartner 2020? Ta kontakt med heidi.gromstad@bedriftsidretten.no

Merida

Stians Sport AS var den første Merida distributøren i verden. Merket Merida ble startet opp av verdens nest største sykkelfabrikk i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987, da Einar Steen-Olsen reiste ned til Taiwan for å importere sitt eget sykkelmerke. 25 år senere distribueres Merida internasjonalt i over 75 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. Alt fra landeveissykkelen til legenden Vincenzo Nibali til den prisbelønte eOne Sixty fulldempede elsykkelen. I tillegg til sykler og spinningsykler, tilbyr Merida også et stort sortiment med deler og tilbehør til syklist og sykkel. Se hele utvalget her.

Greater than A

Greater Than A har som mål å lage funksjonelle klær som gjør minst mulig skade på planeten vår. Merket er deleid av, og tuftet på Aksel Lund Svindal og hans verdier. Da Aksel skulle starte klesmerke var beskjeden klar: Han ville gjøre noe mer enn bare sette navnet sitt på klærne og selge så mye som mulig. Det måtte være noe større. Denne grunntanken ligger i vårt DNA og reflekteres i navnet "Greater Than A". Vi jobber hver dag for å finne nye måter å lage klær på, uten å belaste planeten vår.

Bikefixx

Bike Fixx tilbyr salg og sykkelservice til både privatpersoner og bedrifter. Servicemekanikerne er sertifiserte eksperter og utfører salg og sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei sykler. Med digital bookingmulighet og historikk på kjøp og servicer sikrer vi syklisten, bedriften og familien et funksjonelt og effektivt sykkelhold. 
 I Oslo området har Bike Fixx hovedverksted og salgslokale i Philip Pedersens vei 22 på Lysaker. Bike Fixx utfører også mobil sykkelservice, henting og/eller levering på arbeidsplass eller privat. Flere større bedrifter har avtale med Bike Fixx om jevnlig oppmøte for service i bedriftens sykkelgarasje ut fra en digital og funksjonell bookingkalender. Bike Fixx tilbyr også leasing av elsykler eller sykkelpool til bedrifter i tillegg til å kunne utføre servicedager for bedrifter og organisasjoner. Bikefixx er opptatt av rask levering og kvalitet i alle ledd. Vår visjon er at "det skal være enkelt å kjøpe og eie en sykkel".

For mer informasjon se her: www.bikefixx.no

Scantrade 

Scantrade er Bedriftsidrettens nye samarbeidspartner på tekstil. Scantrade har blant annet følgende merkevarer: Umbro, Scott, Fibra, Thorlo og OR (Outdoor Research). Nettbutikken har et meget bredt utvalg til alle aktiviteter, så besøk gjerne butikken på http://bedriftsidretten.klubb.no/. Medlem i Bedriftsidretten? Da får du medlemsrabatt. Les mer her.

Braasport

                                                

Braasport er lokalisert på to steder; Ullevaal Stadion, og i Kjelsåsveien 168 på Frysja i Oslo. På Frysja har vi nettbutikk, lager og showroom.
På showroomet kan du booke time for personlig veiledning. Her kan du se på, og prøve produkter mens du blir hjulpet av erfarne, og lidenskapelige selgere. På Ullevaal Stadion har vi butikk hvor det aller meste av vårt utvalg er tilgjengelig, og dyktige ansatte hjelper deg med å velge rett utstyr.

                   

Vi er en frittstående sportsbutikk, vi er ikke medlem av noen kjede. Det gjør at vi er ikke styrt av noen kjedes sentrale beslutninger om vareutvalg, og kan selv bestemme hvilke varer og merker vi ønsker å selge. Det vil si; vi er naturligvis kundestyrte, så det riktige vil være å si: Vi gjør akkurat som “DU” vil!

                   

Vi selger sykler, tur og fjellutstyr, langrenn, fjell og randonneeski. Løpeutstyr og alt av klær til det utstyret vi selger.

                                  
    

Mizuno

Mizuno er et japansk selskap som gjennom 112 år har spesialisert seg på sportsutstyr og sportsklær. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av utstyr innenfor de fleste idretter. Mizunos visjon er å bidra til samfunnet gjennom utvikling av høy-kvalitets produkter, og bidra til å fremme idretten.

Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet, og har siden den gang vært ledende innen måling av hjertefrekvens. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.

OBOS-ligaen

Obos-ligaen er navnet på den nest øverste ligaen i Norge på herresiden i fotball, og den består av 16 lag. Obos-ligaen har vært det offisielle navnet på divisjonen etter at OBOS inngikk en sponsoravtale i 2015. OBOS er Norges største boligbyggerlag og boligforvalter og er et samvirkeforetak eid av medlemmene. Ved utgangen av 2016 hadde OBOS  416 800 medlemmer. 

OBOS har også et grønt fokus, og en av deres hovedprioriteringer er en bærekraftig by- og boligutviklingen, og fremover skal OBOS ta et enda større ansvar for miljø og klima. 

Eliteserien

Eliteserien er navnet på den øverste ligaen i Norge på herresiden i fotball. Det ble nytt navn og ligaidentitet i forbindelse med 2017-sesongen, og ligaen består av 16 lag. Eliteserien, som er den største idrettskonkurransen i Norge, skal utvikle en profil der man har som ambisjon å samle fotball-Norge gjennom verdier bygd på lidenskap og fellesskap. 


Skåbu fjellhotell

Sensommeren 2018 åpnet splitter nye og familiedrevet Skåbu fjellhotell dørene sine. Hotellet ligger naturskjønt til i sentrum av den idylliske fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen, Jotunheimens forgård. Hotellet tilbyr overnatting i hjemmekoselige omgivelser med 12 flotte dobbeltrom og 5 komfortable leiligheter. Hotellets lune og hyggelige fjellrestaurant serverer lokal mat basert på råvarer fra nærområdet som villsau fra egen fjellgard, kjøtt og fisk fra lokale fangstmenn. Kjøkkenet vektlegger gamle lokale mattradisjoner kombinert med smakfulle og spennende kombinasjoner til glede og nytelse.

Med Skåbu som utgangspunkt finnes et bredt utvalg av aktiviteter i nærområdet og omegn.

Den gode følelsen av å «bare få være» håper vi våre gjester vil finne hos oss her i Skåbu, og vårt ønske er at våre gjester skal reise herfra med et smil om munnen og flere gode minner rikere.

Hjertelig og varmt velkommen til Skåbu og Skåbu fjellhotell!:-)

Mjølkevegen med avstikkere av Birgit Haugen

Boka "Mjølkevegen med avstikkere" gir deg 15 varierte sykkelturer i et av Norges absolutt fineste sammenhengende sykkelområder. I dette fjellområdet på Golsfjellet og i Valdres finnes milevis av stølsveier og stier som gir flotte rundturer. Rundturene går ut og inn av Mjølkevegen, som er en sykkelrute fra Vinstra til Gol. Boka presenterer de 15 turene i tekst, bilder og med detaljerte kart du kan sykle etter. Når du ikke sykler til jobben er det fint å ta sykkelen med til fjells og ta en eller flere av disse turene på sykkelen på fjellet. For mer informasjon om boken, klikk her.

Statens Vegvesen

Statens vegvesen arbeider for at alle som går, sykler, kjører eller reiser kollektivt skal komme trygt og sikkert fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveiene i Norge. Vi har også ansvar for gjennomføring av førerprøver og tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Vi ønsker at du opplever oss som en åpen og brukervennlig kompetanseetat som med omtanke for mennesker og miljø arbeider for at trafikanter skal komme trygt og effektivt fram. Derfor bruker vi slagordet Trygt fram sammen som et løfte til deg. For mer informasjon om en av de viktigste kampanjene "Del veien" klikk her.

Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen

som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.

Sykkelprosjektet

Sykkelprosjektet ble etablert i 2010, og har fra 2016 vært underlagt Bymiljøetaten. Sykkelprosjektets ansvarsområde er å sørge for at tiltakene i Oslos sykkelstrategi gjennomføres. Visjonen i sykkelstrategien er at Oslo skal bli en sykkelby for alle. Gjennom ulike mål og tiltak på kort og lang sikt jobber man systematisk med å gjøre Oslo til en tryggere by å sykle i. De har som hovedmål at en sykkelandel av alle reiser er på 16 prosent innen 2025. 

Naturvernforbundet

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som atlernativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.

Trygg Trafikk

Trygg Trafikk er en landsdekkende organisasjon som jobber for at færrest mulig skal bli alvorlig skadet eller drept i trafikken. For å oppnå dette gjennomføres kampanjer, prosjekter, opplæring og informasjon om trafikksikkerhet til barnehager, skoler, bedrifter, kommuner og myndigheter.

Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver i trafikksikkerhetsarbeidet overfor myndigheter og bedrifter. Siden 1956 har organisasjonen bidratt til målrettet innsats innen forskning, opplæring og kunnskapsformidling. Trygg Trafikk følger ulykkesutviklingen nøye og er høringsinstans i en rekke saker. Det er distriktskontorer i alle fylkene og hovedkontoret er plassert i Oslo. Les mer om Trygg trafikk sitt arbeid her.

Powered by: Bloc