Hvilken sykkel passer for deg?


Butchers & Bicycles MK1-E Nuvinci PRO

El-sykkelen fra Butchers & Bicycles. Unik sykkel av dansk design, med ett hjul bak og to hjul foran, og med en romslig kurv i front. Sykkelen har et eget built-to-tilt kjøresystem, som gjør sykkelen enkel og morsom og bruke samtidig som den er komfortabel å sykle på. El-sykkelen har en herdet lett aluminiumsramme, integrert Isofix feste for standard bilseter for spedbarn, låsbart hanskerom med integrert koppholder, Tektro Hydrauliske skivebremser på alle 3 hjul, og høydejustering for sal og styre.
Sykkelen er levert av Face2Face.


Merida Crossway Urban 20 Gent

Crossway Urban 100 tilhører en serie med hybrider med stiv gaffel og stilrent design. CW Urban 20 kommer levert med Speed aluminiumsramme med unikt integrert støttefeste. Crossway Urban 100 utstyrspakke består av Shimano Acera 24 gir, Tektro TA hydrauliske skivebremser og CW Urban stiv aluminiumsgaffel for lav vekt og respons. CW Urban 20 vil passe brukeren som ønsker en stilren, lett og rask hybridsykkel for transport og trim. Kommer i både dame- og herremodell.


Merida eSpresso STEPS 600 EQ

Merida eSpresso STEPS 600 EQ er bygd på en lett og sportslig ramme i aluminium, komplett utstyrt med skjermer, støtte, bagasjebrett, lys F/B og Abus rammelås. Sykkelen er utstyrt med hydrauliske skivebremser, dempegaffel for god kontroll og hjulsett med dobbelbunnet felg, samt Continental Tour Ride 42C dekk. eSpresso STEPS 600 har en kompakt og lydløs integrert motor, og et batteri på kun 2660g med en rekkevidde på hele 125km. Ladetiden er på kun 4 timer og kapasitetsgaratien garanterer lang levetid. E-Spresso STEPS 600 passer deg som ønsker kvalitet, stor rekkevidde og masse utstyr til lange turer og transport.


Merida Cyclo Cross 300

Cyclo Cross 300 kommer levert med en unik CC Lite aluminiums ramme og hydroformede aluminiumsrør for et meget attraktivt design og lav vekt. CX 300 er utstyrt med Tektro Spyre mekaniske skivebremser for økt kontroll under nedbremsing. Sykkelen er optimalt tilpasset landeveissyklisten der forholdene er utfordrende, eller til pendleren som ønsker bukkestyre, fart og robusthet.Merida Kråkerøy 7 Lady EQ

Merida Kråkerøy 7 Lady EQ er en stilren modell med klassisk rammedesign. Sykkelen er levert med Shimano Nexus 7 gir tilpasset nordisk klima, pedalbrems, rustfritt kjede, 28" hjulstørrelse, bagasjebrett, kjolenett, skjermer og lås. Kråkerøy 7 Lady EQ er en klassisk damesykkel for tur og fritid med kurv i front for oppbevaring.