Vervepremie 2018

Her er vervepremiene for 2018!

Vi trekker stadig nye vervepremier. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på og få andre til å bli med! Når de melder seg på, må de nevne deg som verver. Nye vervepremier blir lansert på Instagram, Facebook og her på nettsidene. Stay tuuuuned! :)

VERV INNEN 28.MARS

Hvis du melder deg på og verver minst én så kan du vinne denne nydelige sykkelcomputeren fra Polar! Vinneren trekkes onsdag 28. mars.  NB: Har du allerede meldt deg på, så holder det med å verve en venn. Få personen til å skrive navnet ditt i påmeldingsprosessen! VERV OG VINN SIGNERT PLATE!

Låta Bicycle inspirerer oss til å tråkke på, og vi håper du også kan bli inspirert av denne låta! Vinn signert plate ved å melde deg på og verve minst én person! Konkurransen gjelder 3.april - 6.april. Vi trekker 10 heldige vinnere!

Verv 3 og vinn familietur til vakre Gudbrandsdalen

I hjertet av Gudbrandsdalen ligger vakre Skåbu der du kan oppleve gårdsdrift, spektakulære naturopplevelser og fantastiske lokale retter. Kanskje du får med deg lammingen i år? Det er i slutten av april og begynnelsen av mai, men hvis du vil reise på et annet tidspunkt så finner vi en annen tid som passer for deg ! 

Powered by: Bloc