Premier 2018- Hovedpremie

VINN EN TUR TIL IDYLLISKE SKÅBU FJELLHOTELL SAMMEN MED LAGET DITT! 

Skåbu er Nord-Europas høyestliggende bygdesamfunn med 820 m.o.h. I denne vakre fjellbygda ligger Skåbu fjellhotell som byr på en komfortabel, hjemmekoselig overnatting i tillegg til spennende aktiviteter i nydelig natur. Restauranten byr på lokal mat, og en hyggelig peisestue er et naturlig samlingspunkt for gjestene. Det familieeide fjellhotellet ligger nær Lykkja Fjellgard, som med sine drøye 20 hus er en opplevelse i seg selv. 

Laget får overnatting i en helt ny leilighet på Skåbu Fjellhotell. Inkludert i premien er middag/kveldsmat på fredag, frokost lørdag og søndag samt tre retters middag og lunsj på lørdag. Aktiviteter og turmuligheter vil bli tilpasset den enkelte gruppen og været.  Dersom være tillater det vil lunsjen bli servert på en fjelltopp. Man får mulighet til omvisning på gården, gå fjellturer og benytte en vedfyrt badstue i et gammelt hus fra 1700-tallet. 

Er hele laget i aktivitet gjennom kampanjen kan dere bli den heldige vinneren av en aktivitetsreise til Lykkja i Gudbrandsdalen! Vi deler ut denne fantastiske premien til to heldige lag!  


Hva skal til for å være med i trekningen? 

  1. Meld deg på
  2. Registrer all aktivitet.
  3. Hold aktiviteten oppe! Alle på laget må delta. 
  4. Laget må til sammen ha minst 300 poeng for å delta i konkurransen. 


Når er konkurransen?

Konkurransen varer fra 19.april til 17. juni

Når trekkes premien?

21. juni

Hva er premien?

En tur for laget til Skåbu med to overnattinger på Skåbu Fjellhotell. 

Powered by: Bloc