Samarbeidspartnere 2021

SAMARBEIDS­PARTNERE

SAMARBEIDSPARTNERE

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner! Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.


Ønsker din bedrift å samarbeide med oss i 2021? Ta kontakt med emilhjemli.borgersen@bedriftsidretten.no


Merida

Merket Merida ble startet opp av verdens nest største sykkelfabrikk i samarbeid med Steen-Olsen familien allerede i 1987. 25 år senere distribueres Merida internasjonalt i over 75 land. I Norge har Merida som varemerke en sterk posisjon, og med over 200 ulike modeller leverer vi sykler til alle uansett behov. I tillegg til sykler og spinningsykler, tilbyr Merida også et stort sortiment med deler og tilbehør til syklist og sykkel. Se hele utvalget her.Trimtex

Skandinavias tøffeste treningsklær? Trimtex utvikler alle sine produktene i Norge, i nært samarbeid med sine utøvere. Ønsker du produkter av høy kvalitet være seg sykling, ski, løping, triatlon eller orientering er Trimtex et naturlig valg for deg, uansett aktivitetsnivå.

Trimtex sine produkter kan leveres i standard farger men man kan også bestille produktene i bedriftens eller klubbens farger med eget design og logoer. Her tilbyr Trimtex sin ekspertise gjennom egne designere som sammen med kundene finner fram til ønsket design. Uansett størrelse på bedrift eller klubb, kan Trimtex hjelpe deg til med så skape et unikt design som samtidig skaper tilhørighet til egen bedrift/klubb.

For mer informasjon se her: www.trimtex.noPolar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.


SafeBikely

SafeBikely jobber aktivt for å øke sykkelandelen med trygge, smarte og innovative sykkelskap!

SafeBikely er neste generasjons sykkelparkering, som tilbyr trygg og tørr sykkelparkering med adgang fra smarttelefonen. Last ned appen og parker trygt i en av våre lokasjoner nær deg. Utviklet og produsert i Trondheim.

Les mer på www.safebikely.com


GREEN CYCLING NORWAY

Sykling er sunt for helsen, bra for miljøet og ikke minst er det morsomt.

Vi i Green Cycling Norway brenner for sykkelglede og vi hjelpe deg å komme i gang med sykling. Vi arrangerer også Grønn Sykkelskole for barn og jobber mot forsøpling i sykkelsporten. 

Les mer på greencycling.no


SKÅBU FJELLHOTELL

I 2018 åpnet splitter nye og familiedrevet Skåbu fjellhotell. Hotellet ligger naturskjønt til i sentrum av den idylliske fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen. otellet tilbyr overnatting i hjemmekoselige omgivelser med 12 flotte dobbeltrom og 5 komfortable leiligheter. Hotellets lune og hyggelige fjellrestaurant serverer lokal mat basert på råvarer fra nærområdet. Kjøkkenet vektlegger gamle lokale mattradisjoner kombinert med smakfulle og spennende kombinasjoner til glede og nytelse.

Med Skåbu som utgangspunkt finnes et bredt utvalg av aktiviteter i nærområdet og omegn.

Den gode følelsen av å «bare få være» håper vi våre gjester vil finne hos oss her i Skåbu, og vårt ønske er at våre gjester skal reise herfra med et smil om munnen og flere gode minner rikere.

TRENINGSSPESIALISTEN MOBECH

MOBECH Treningsspesialisten ble etablert i 1893, og er en av bransjens lengstlevende forhandlere av treningsutstyr. Med vår kunnskap og erfaring vet vi hva som skal til for at du skal nå dine treningsmål.

 For MOBECH har folkehelse alltid vært viktig. Vi ønsker at alle skal være aktive mest mulig og lengst mulig. Dette er en av hovedgrunnene til vårt samarbeid med NBIF. Vi ønsker å være en sterk og tydelig bidragsyter til en mer aktiv hverdag for folk flest.

 Som en del av team MOBECH har toppidrettsutøver Stig-André Berge lang erfaring innen teamarbeid og han vet hvor viktig det er å hjelpe og motivere lagkamerater:

 «Vi i Mobech er stolte over å ha inngått en samarbeidsavtale med bedriftsidretten. Hjelp oss og dine kollegaer til å motivere til fysisk aktivitet i hverdagen ved hjelp av kollegamosjon. Du blir aldri best alene» -Stig-André Berge

 Vi spesialiserer oss på å skreddersy og tilpasse treningsrom/aktivitetssoner til både store og små bedrifter som ønsker å investere i medarbeidernes helse.

 Gjennom vårt samarbeid med Bedriftsidretten ønsker vi aktivt å støtte oppunder aktivitet på arbeidsplassen. Vi har utstyr til alle, uansett alder og utgangspunkt. Våre treningsspesialister hjelper dere med valg av riktig utstyr tilpasset dine medarbeidere og din bedrift. Mobech.no


Mizuno

Mizuno er et japansk selskap som gjennom 112 år har spesialisert seg på sportsutstyr og sportsklær. I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av utstyr innenfor de fleste idretter. Mizunos visjon er å bidra til samfunnet gjennom utvikling av høy-kvalitets produkter, og bidra til å fremme idretten.


Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.
NORGES CYKLEFORBUND

Norges Cykleforbund (NCF) er et idrettslig særforbund underliggende Norges Idrettsforbund. NCF har siden 1910  jobbet med masseidrett og toppidrett innen alle sykkelgrener. Gjennom våre arrangementer og ritt har vi som visjon å skape sykkelglede for alle!

NATURVERNFORBUNDET

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som atlernativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.

Powered by: Bloc