Mobech
Aktive arbeidsplasser har et konkurransefortrinn.
De har glade, sunne kollegaer som liker hverandre bedre. 
Bedriftsidretten og Mobech jobber for å skape aktive kollegier.
Fordi arbeidsplassen er den viktigste arenaen for å holde den voksne befolkningen sprekere.


Norges første spesialbutikk av treningsutstyr

Møbelsnekkerfirmaet Chr. Mobech ble etablert allerede i 1893 for produksjon av gymnastikkapparater, og har siden sørget for at det norske folk har vært i aktivitet. I dag leverer Mobech Treningsspesialisten AS treningsutstyr til privatmarkedet, bedrifter, klubber og institusjoner (trimrom). Vi er med andre ord en leverandør av god norsk folkehelse!

Vi har lang erfaring på det norske markedet som en spesialforretning av treningsutstyr. Dette gir oss en unik innsikt og vår kunnskap gjør at du får de beste rådene basert på ditt treningsbehov. For oss er det viktig at du når dine mål og vi gjør vårt ytterste for at forutsetningene ligger til rette for en god treningsøkt.

Team Mobech er svært opptatt av fornøyde kunder, og vi gjør det vi kan for at du skal få en bra kundeopplevelse både i butikk og på nett. Våre trimromdesignere hjelper deg gjerne med å skape det optimale treningsrommet enten det er hjemme eller på jobb.

Vi leverer og monterer til privatpersoner, bedrifter og idrettsklubber.

Mobech Treningsspesialisten er stolt samarbeidspartner for Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF) og Norges Bryteforbund (NBF). En av Norges mest profilerte brytere Stig-Andre Berge er en del av vårt team som ansvarlig for det sportslige konseptet.

Mobech Treningsspesialisten ble i mars 2020 innfusjonert i Ennte AS.

Powered by: Bloc