Våre partnere

Sykle til jobben er stolt samarbeidspartner med mange flotte mennesker, bedrifter og organisasjoner!
Tusen takk for alt dere bidrar med inn i aksjonen.


Ønsker dere å samarbeide med oss? Ta kontakt med jarle.blindheim@bedriftsidretten.no


HOKA

HOKA ønsker å inspirere mennesker til bevegelse. De ønsker å motivere alle utøvere til å opptre fryktløst og kreativt. Med et lidenskapelig ønske om å forbedre seg selv og sine produkter, ønsker HOKA å være innovative og evne å tenke utenfor boksen – slik at de kan skape utfordrende og uventede nye produkter for alle typer utøvere.t. HOKA.no


Merida

Merida Industry Co, LTD har i over 50 år produsert sykler av aller høyeste kvalitet fra sin fabrikk i Taiwan, og er internasjonalt anerkjent som en av de aller største aktørene i bransjen. Merida Norge AS har siden 1987 vært distributør i Norge og familien Steen-Olsen var den aller første distributøren i verden av Merida sykler. I dag distribueres det Merida sykler ut i over 70 land. Sjekk ut sortimentet av Merida sykler og våre andre merkevarer som er tilgjengelig for det norske markedet her. www.merida.no 


Polar

Som oppfinnere av den første pulsklokken for over 30 år siden, kan man si at Polar er spesialister innenfor dette feltet. I dag er Polars produkter førende i verden, og nyter lojaliteten fra både profesjonelle utøvere og amatører. Polar tilbyr et meget omfattende produktutvalg, og bidrar til å motivere og opplyse nybegynnere og mosjonister så vel som å levere komplette treningssystemer til topputøvere innenfor mange idrettsgrener. For å lese mer og de det brede sortimentet se her.


GREEN CYCLING NORWAY

Sykling er sunt for helsen, bra for miljøet og ikke minst er det morsomt.

Vi i Green Cycling Norway brenner for sykkelglede og vi hjelpe deg å komme i gang med sykling. Vi arrangerer også Grønn Sykkelskole for barn og jobber mot forsøpling i sykkelsporten. 

Les mer på  www.greencycling.no


BIKELY

Bikely jobber aktivt for å øke sykkelandelen med trygge, smarte og innovative sykkelskap!

Bikely er neste generasjons sykkelparkering, som tilbyr trygg og tørr sykkelparkering med adgang fra smarttelefonen. Last ned appen og parker trygt i en av våre lokasjoner nær deg. Utviklet og produsert i Trondheim. 

Les mer på www.bikely.no


Syklistenes landsforening

Syklistenes landsforening jobber for at flest mulig skal velge sykkelen som framkomstmiddel. Vi arbeider for at du som syklist skal oppleve bedre forhold når du ferdes på sykkel. Syklistenes landsforening er også syklistenes ombud, og representerer deg som sykler når vi treffer politikere, byråkrati og bransjen –og når du opplever uhell eller dårlige sykkelforhold. Vi tror at sykkelglede kan skapes – og at vi som sykler må være gode sykkelambassadører for at enda flere skal oppleve sykkelglede! For mer informasjon se her.
NORGES CYKLEFORBUND

Norges Cykleforbund (NCF) er et idrettslig særforbund underliggende Norges Idrettsforbund. NCF har siden 1910  jobbet med masseidrett og toppidrett innen alle sykkelgrener. Gjennom våre arrangementer og ritt har vi som visjon å skape sykkelglede for alle!

NATURVERNFORBUNDET

Naturvernforbundet ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon. Vi er en demokratisk medlemsorganisasjon med over 23 000 medlemmer og nesten 100 fylkeslag og lokallag i hele landet. Naturvernforbundet er opptatt av miljøriktige transportløsninger og driver to prosjekter for å få folk til å få opp øynene for elsykkelen som alternativ til bil, nemlig "Prøvekjøre" og "Sykle så klart". Les mer om Naturvernforbundet her.