Om Sykle til jobben

44 ÅR MED FELLESSKAP PÅ SYKKEL

Sykle til jobben-aksjonen er en tradisjonsrik aksjon som får deg og dine kollegaer i form. Loggfør aktivitetene dine og bli med i konkurransen. I 2016 var det mer enn 35.000 deltakere. Hvor mange får vi med i 2017?


Ta med en venn på Sykle til jobben 2017 19.april - 17.juni.

Din jobb som deltaker

Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og loggføre aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide eller via appene Strava eller Endomondo, som kan lastes ned fra Appstore eller Google play.

Aksjonen går over 60 dager og vi premierer både lag og enkeltdeltakere. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag. I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Se full oversikt over premiene her.

Ukespremier trekkes tirsdager påfølgende uke, så du må loggføre din aktivitet innen midnatt mandag.


Du lykkes best sammen med laget

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskapet, gleden og moroa man har sammen. Derfor har vi fokus på aktiv reisevei og hverdagsaktivitet. Men vi belønner også våre stjerner og store premier venter for dem som beveger seg og loggfører aktiviteten sin. Det er innsatsen til laget som danner utgangspunkt for de største premiene som er reiser for hele laget.


Bli motivert av din egen utvikling

På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få kjapp oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.


Premier

Aksjonen går over 60 dager og vi premierer både lag og enkeltdeltakere. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og
minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.

I tillegg trekkes det flere mindre premierfortløpende. Se full oversikt over premiene her.

Ukespremier trekkes tirsdager påfølgende uke, så du må loggføre din aktivitet innen midnatt mandag.På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få kjapp oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.

       

Powered by: Bloc