Om Sykle til jobben

ALT DU TRENGER Å VITE OM AKSJONEN

Sykle til jobben-aksjonen får deg og dine kollegaer i form. Loggfør aktivitetene dine og bli med i konkurransen. I 2018 var det mer enn 42.000 deltakere. Hvor mange får vi med i 2019? Sykle til jobben er Norges eldste og største aktivitetskampanje, som i år gjennomføres for 46. gang.


Ta med en venn på Sykle til jobben 2019 24.april - 21.juni.
Meld deg på!

Din jobb som deltaker

Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner og din jobb er å bevege deg mest mulig og registrere aktiviteten din. Det gjør du ved å loggføre aktiviteten på MinSide, Sykle til jobben appen, Strava, Endomondo eller Polar som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Du kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.. Se full oversikt og kriterier for premiene her.

Les mer om hvordan du registrerer aktivitet her.


Du lykkes best sammen med laget ! 

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskap og glede. Derfor er kampanjens største premier lagpremier. Visste du at studier viser at om man er aktiv sammen med noen er det mye større sjanse for at man fortsetter med det?Du lykkes best sammen med lagetBli motivert av din egen utvikling

På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få kjapp oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.


Premier

Aksjonen går over 60 dager og vi premierer både lag og enkeltdeltakere. Vi trekker premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og
minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag.

I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende. Se full oversikt over premiene og kriterier for konkurransene her.


Powered by: Bloc