Meld deg på!

SLIK DELTAR DU

Sykle til jobben-aksjonen 2018 begynner 19. april. Påmeldingen åpner i februar. Du får tilgang til treningsdagboken fra du melder deg på, men det er kun aktivitet fra 19.april til 17. juni som teller med i konkurransen.


1. Meld deg på.

2. Dann lag på to til fem personer. Om dere er flere enn 5 som ønsker å være på samme lag, kan dere danne to eller flere lag. Du kan også delta alene. Det kan være lurt å inkludere avdelingsnavn i lagnavnet om dere er mange fra samme avdeling som ønsker å se hvordan det går med hverandre.

3. Begynn å registrere aktivitet! Alle deltakere får en egen profil på sykletiljobben.no. Følg fremgangen i egen treningsdagbok og på topplistene.

4. Du kan registrere på nettsiden eller du kan koble til Endomondo, Polar eller Strava. Vi minner også om årets nyhet, Sykle til jobben-appen, som vil gjøre registreringen kjappere og mer tilgjengelig enn tidligere. På Min side kan du enkelt koble deg til appene Endomondo, Polar eller Strava. Les om hvordan du kobler til appene her.

5. All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

6. I kampanjeperioden trekkes det premier hver uke, så forsikre deg om at du oppdaterer din profil ukentlig og registrerer all aktivitet.
Powered by: Bloc