Hovedpremie lag: Tur til Geilolia hyttetun!

Tur til Geilo for hele laget! Geilo Holiday bidrar med en actionfylt teambuildingsopplevelse.

Trekkes blant alle lag som har hatt minimum 3 økter per deltaker per uke i alle kampanjens uker. Totalt 25 økter per deltaker (minimum 2 økter i uke 17 og 25, og minimum 3 økter per uke i uke 18 -24).Turen går til Geilo!

I forbindelse med Sykle til jobben gir Geilo Holiday vi en actionfylt teambuilding i premie til vinnerlaget. Premien inkluderer overnatting i 2 døgn i Geilolia Hyttetun, inkludert frokost og middag for 5 personer, samt en av følgende aktiviteter: Høydepark, Downhill eller sykkelutflukt.

Sleng deg fra tre til tre

I høydeparken kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Ulike klatreelementer kan være trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer, totalt 31 elementer. ¨

Sykle downhill

Geilo Downhillpark byr på en spennende sykkelopplevelse for både nybegynnere og erfarne syklister. Stolheisen frakter deg og sykkelen din til topps, der moroa begynner!

På veien ned finner du et utvalg av løyper å velge mellom- tekniske singletracks, doseringsløype eller en familievennlig grusvei. Vi stiller med fullt utstyr. Velger man en sykkelutflukt er vi behjelpelig med å finne en passende runde ut i fra deres ferdigheter, kondisjon og ønske for turen, samt at vi stiller med sykler. Egen sykkelhjelm må medbringes.

Om Geilo Holiday som leverer premien

Geilo Holiday er en totalleverandør av opplevelser på Geilo, og kan blant annet hjelpe med planlegging av din Geilokonferanse, kick off eller teambuilding.