Strava-økter

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Mai 2022


Vi har rettet opp en feil med Strava-integrasjonen. Dersom du savner noen av dine Strava-økter mellom fredag-søndag er det ingen grunn til bekymring! Disse ligger inne i et køsystem og vil bli synlige i tur og orden. 


12 Kommentarer

Utfordringer uke 18! :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Apr 2022Back on track!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 19. Apr 2022


Vi beklager de tekniske problemene som har medført at nettsiden vår sluttet å fungere. Feilen er nå utbedret og alt fungerer som det skal.


Mange av dere vil denne uken oppleve at din statistikk ikke er 100% oppdatert til en hver tid. Det er derfor viktig for oss å betrygge deg om at all din aktivitet som du har lastet opp, ikke er tapt. Forsinkelsen skyldes rett og slett at ekstremt mange deltakere laster opp aktiviteter til samme tid. F.o.m neste uke, vil disse utfordringene være historie og din statistikk skal være korrekt.

Takk for forståelsen - og lykke til i kampanjen.

ps - husk å meld deg på de utfordringene som passer deg 🤩


37 Kommentarer

Klar for nye utfordringer?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Apr 2022

Sykle til jobben starter i morgen 19. april. Og nytt av året er at du må melde deg på utfordringene som kommer hver uke, for å være med i trekningen av premier. Det er ingen begrensning i antall utfordringer du melder deg på, men vi anbefaler deg å melde deg på de utfordringene som motiverer deg til å være litt mer aktiv enn tidligere.

I tillegg til ukes-utfordringene som er tilpasset forskjellig aktivitetsnivå, vil det være utfordringer som strekker seg over flere uker, omhandler laget du er en del av osv osv. Engasjer deg i utfordringene, og vi vet at du vil ha større glede av kampanjen.

 

Her er link til utfordringene i uke 16:

(Velg en av de tre første og så mange du vil av de tre siste)

Registrer minimum 2 aktiviteter i løpet av uka

Registrer minimum 4 aktiviteter i løpet av uka

Registrerer minimum 7 aktiviteter i løpet av uka


Registrerer minimum 1 stjerneaktivitet i løpet av uka

Registrer minimum 1 gåtur pr uke gjennom hele kampanjen

Walk & Talk - registrerer minimum 1 Walk & Talk aktivitet hver uke gjennom kampanjen
Meld deg på jobbsykkelturen!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 5. Aug 2021


I samarbeid med Green Cycling Norway har vi gleden av å invitere til jobbsykkelturen 2021. Dette er et sosialt arrangement hvor vi sammen sykler fra 3 destinasjoner: Lillestrøm, Bærum og Nordre Follo, og inn til Oslo. Vi vet av erfaring at mange har lyst til å sykle til jobb i Oslo men av forskjellige grunner lar vær å gjøre dette. Med denne fellesturen som passer for alle, håper vi derfor vi kan hjelpe flere til å begynne å sykle til jobb. Lenger fram i tid ønsker vi å kunne tilby dette andre steder i landet også.


Meld deg på de respektive arrangementene her:

Lillestrøm: mandag 9. august - kl 0700

Nordre Follo / Kolbotn: torsdag 12. august - kl 0700

Bærum: fredag 13. august - kl 07001 Kommentar