Strava-økter

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Mai 2022


Vi har rettet opp en feil med Strava-integrasjonen. Dersom du savner noen av dine Strava-økter mellom fredag-søndag er det ingen grunn til bekymring! Disse ligger inne i et køsystem og vil bli synlige i tur og orden. 


12 Kommentarer

Utfordringer uke 18! :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Apr 2022Back on track!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 19. Apr 2022


Vi beklager de tekniske problemene som har medført at nettsiden vår sluttet å fungere. Feilen er nå utbedret og alt fungerer som det skal.


Mange av dere vil denne uken oppleve at din statistikk ikke er 100% oppdatert til en hver tid. Det er derfor viktig for oss å betrygge deg om at all din aktivitet som du har lastet opp, ikke er tapt. Forsinkelsen skyldes rett og slett at ekstremt mange deltakere laster opp aktiviteter til samme tid. F.o.m neste uke, vil disse utfordringene være historie og din statistikk skal være korrekt.

Takk for forståelsen - og lykke til i kampanjen.

ps - husk å meld deg på de utfordringene som passer deg 🤩


37 Kommentarer

Klar for nye utfordringer?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Apr 2022

Sykle til jobben starter i morgen 19. april. Og nytt av året er at du må melde deg på utfordringene som kommer hver uke, for å være med i trekningen av premier. Det er ingen begrensning i antall utfordringer du melder deg på, men vi anbefaler deg å melde deg på de utfordringene som motiverer deg til å være litt mer aktiv enn tidligere.

I tillegg til ukes-utfordringene som er tilpasset forskjellig aktivitetsnivå, vil det være utfordringer som strekker seg over flere uker, omhandler laget du er en del av osv osv. Engasjer deg i utfordringene, og vi vet at du vil ha større glede av kampanjen.

 

Her er link til utfordringene i uke 16:

(Velg en av de tre første og så mange du vil av de tre siste)

Registrer minimum 2 aktiviteter i løpet av uka

Registrer minimum 4 aktiviteter i løpet av uka

Registrerer minimum 7 aktiviteter i løpet av uka


Registrerer minimum 1 stjerneaktivitet i løpet av uka

Registrer minimum 1 gåtur pr uke gjennom hele kampanjen

Walk & Talk - registrerer minimum 1 Walk & Talk aktivitet hver uke gjennom kampanjen
- Jeg hjelper deg komme i form på seks uker!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 19. Feb 2016

Seks ukers jobbing kan gi vanvittige resultater! Her er en seksukers treningsplan for deg som vil få et forsprang på sjefen og kollegaer, og komme i gang før Sykle til jobben starter.

Av Astrid Uhrenholdt Jacobsen


Det viktigste for at jeg skal nå mine mål, er min egen vilje og gjennomføringskraft. Bak dette ligger et brennende ønske om å lykkes, og ikke minst en veldig god plan.

For meg er det veldig viktig å kunne ha en plan å følge! Det gir meg motivasjon å kunne se utviklingen, og treningen blir mer effektiv. Legger man ved sine egne notater om hvordan økten og kroppen fungerte, vil man også få en god pekepinn på om man får et ønskelig utbytte av treningen.

Planen under kan du gjennomføre alene, eller sammen med noen på laget! Jeg tror den skal passe både deg som akkurat har begynt å trene, og deg som trener mye fra før. Kanskje føler du også behov for å justere den mot egne målsettinger. Kjør på! Lykke til med treningen og årets Sykle til jobben-aksjon!

Vi belønner alle som gjennomfører programmet med en heders-t-skjorte. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp bilder fra treningsøkta med #sykletiljobben på instagram eller sende oss bilder på sykle@bedriftsidrett.no

Om Astrid Uhrenholdt Jacobsen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (1987) er en norsk langrennsløper i verdensklassen. Karrieren tok fart i 2005 da hun tok sølv på sprinten under junior-VM og var godt etablert i verdenstoppen gjennom 2007. Les mer om Astrid Jacobsen på hennes blogg http://www.astridjacobsen.com/