Et tilbakeblikk på aksjonen i 2017

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 25. Aug 2017

Flere syklet mer!

Brukerundersøkelsen viser at deltakerne var fornøyde med årets aksjon, og ble motivert og trente mer! Drivkraften ligger i helsegevinstene man får ved å delta på Sykle til jobben. 

 • 1 av 2 av deltakere opplever at aksjonen har gjort at de syklet mer
 • Halvparten sier også at aksjonen har bidratt til at de lot bilen stå
 • 88 % har lyst til å være med neste år
 • Hver person har i snitt økt sitt aktivitetsnivå med en time per uke! Det er gode nyheter for folkehelsa!

 

Totalt er det registrert 415 510 sykkelturer til og fra jobb. Det er 21 sykkelturer per person det!

Kampanjekonseptet ”Aksjonen der alle er stjerner” slo an

I årets aksjon lå fokuset på at alle kan være en stjerne. Du må ikke sykle Tour the France eller ta 100 kg benkepress — sykler du til jobben eller går deg en kveldstur etter middag er det nok! I Sykle til jobben er det rom for alle, både Hurtig-Hans i kondomdressen og Turbo-Turid med blomster i sykkelkurven. Gjennom årets store premiequiz ”Hvilken sykkeltype er du?” var alle som sendte inn sitt quizresultat med på trekningen av en sykkel skreddersydd til nettopp den type syklist man er! Blant 17 000 deltakere fikk fem heldige vinnere sin drømmesykkel.

 

Knallstart på åpningen

Årets åpning ble en knallstart for aksjonen med flott oppmøte fra blant annet Kreftforeningen, Oslo Bysykkel, Merida og sykkelinteresserte politikere som Bent Høie, Abid Raja og navn på politiker.

 

Fantastisk bildeår!

I løpet av årets aksjon ble det sendt inn utrolig mange flotte sykkelbilder!! Tusen takk for det! Et høydepunkt her var Stefan Brucki fra Moss sitt #merennbaresykkel-bilde! Vi gleder oss til alle kommende bilder i neste års aksjon!


 

 Årets premiedryss

 • To lag vant hver sin tur til Lofoten levert av MaxPulse i samarbeid med Scandic, Widerøe, Hurtigruten og Destinasjon Lofoten.
 • Seks personer vant sykkel fra Merida og Butchers&Bicycles fra Face2Face
 • En heldig kar stakk av med en eliptigo fra treningspartner.no 
 • Ti heldige jenter vant hver sin billett til KK-mila
 • Atten lag fikk designe sitt eget sykkeltøy fra Craft
 • Atten lag fikk hver sin lette tursekk fra Silva
 • Atten lag fikk et vanntett mobilcover fra Silva
 • 27 lag fikk sin egen sykkellykt
 • Seks vinnere fikk pulsklokke fra Polar hver uke
 • Fire vinnere fikk en sykkelcomputer fra Polar hver uke
 • Ni lag fikk hver sin sykkellykt fra Silva
 • To sykkelvennlige arbeidsplasser ble kåret i samarbeid med Syklistenes Landsforening. De heldige vinnerarbeidsplassene fikk hver sin sykkelmekkestasjon levert av sykkelbyprodukter.no
 • I år introduserte vi sammen med Norsk Toppfotball, Obos-ligaen og Eliteserien ”Sykle til kamp” der vi oppfordret folk til å sykle til kamp og la bilen stå. Totalt ble det levert ut 50 gavekort og ti signerte drakter blant de som deltok på ”Sykle til kamp”.
 • Ukentlig fikk fem vinnere en megabra hodelykt fa Silva og fire heldige deltakere fikk hver sin fantastiske aktivitetsklokke fra Polar
 • Ni syklister fikk hver sin allværsjakke fra Craft 


Les mer om de som vant og premiene i 2017-aksjonen her.

 

I 2018 starter vi friskt på en ny runde 19.april

Neste års aksjon vil være fra 19.april, og det er bare å glede seg! Ta kontakt om du lurer på noe sykle@bedriftsidrett.no

 


4 Kommentarer

De siste vinnere i 2017-aksjonen er kåret!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Aug 2017

De siste vinnere i årets aksjon er kåret! I tillegg er  hovedpremiene - to turer til Lofoten for to lag - trukket blant 100vis av lag som oppfylte kriterine om 100 aktive reiser eller 300 poeng for laget i kampanjeperioden. Lagene kan glede seg til en uforglemmelig tur med mye aktivitet og opplevelser.  

Takk til alle deltakere og lag som har stått på for seg selv og laget for å nå sine mål.

Uke 9 og de siste vinnere er:

 • Tur til Lofoten (100 aktive reiser for laget) - Cappelen Damm, lag Groteske minuskler
 • Tur til Lofoten (300 poeng for laget) - ÅF Engineering, lag Bru og Geo Trondheim Øst
 • Ukens stjerne er Gunhild Fjeld fra Universitetet i Stavanger. Hun vinner en hodelykt fra Silva.
 • Ukens stjernependler er Lillian Young fra Utlendingsnemda. Hun vinner en allværsjakke fra Craft.
 • Ukens hverdagssyklister er lag Steinkjer ungdomsskole 1, Steinkjer kommune. Laget får sykkellykter fra Silva.
 • "Hurra jeg er i gang" vinneren er Knut Evanger fra Rana Blad. Han får en A360 klokke fra Polar. 
 • Vinnere #girlpower, som mottar billetter til KK-mila for hele laget er:
  • Storetveit skole, Bergen kommune
  • Mixlag Elverum ungdomsskole/læringssenteret
 • Vinnere #sykkeløyeblikk/utsikt, som mottar en overraskelse i posten er:
  • Vårin Myrlund, Sørlandet sykehus Kristiansand
  • Kristin Elise Dahl Jevningen, Selmalund 14
  • Eystein Wilhelm Ruyter, Fet kommune

En spesiell takk til samarbeidspartnerne som leverer Lofoten reisene: Maxpulse, Destinasjon Lofoten, Widerøe, Scandic og Hurtigruten. Utmerkelse til sykkelvennlige arbeidsplasser!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Jun 2017

Private Barnehagers Landsforbund i Bodø og Universitetssykehuset i Stavanger premieres for ekstra god tilrettelegging som sykkelvennlig arbeidsplass.

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) med hovedsete i Bodø var meget fornøyd med å få denne tildelingen. Hele 123 av 144 ansatte i landsforbundet er medlem av Team Pøbel, et meget aktivt og sosialt bedriftsidrettslag. Ledelsen går foran med et godt eksempel, noe som sikrer en høy bevissthet om aktivitet blant de ansatte.

Stavanger universitetssykehus er stolte av utmerkelsen. Sykehuset med daglig 3.500 på jobb gjennomfører i dag en rekke tiltak, som utlån av el-sykkel, utlån av sammenleggbare sykler samt tilbyr diverse fasiliteter som gode garderobe og tørkemuligheter og sikker sykkelparkering. I tillegg kjøres det kampanjer som sykkelverksted, dekkskifteaksjon og vår- og høstaksjon med gode tilbud på sykler, bekledning og sykkelutstyr. Vi opplever et stort press på parkeringsplassene på sykehusområdet.

I tillegg har vi foretatt en trekning blant alle bedrifter i aksjonen som har deltakere som er aktive til og fra jobb. Det var Aker Solutions som stakk av med seieren og nå får den aktive gjengen på Aker Solutions mulighet for selv å mekke litt på syklene. Vi gratulerer!

Vi oppfordrer alle Sykle til jobben-bedrifter og alle andre bedrifter til å delta i den nye sertifiseringsordningen Sykkelvennlig arbeidsplass, som Syklistenes Landsforening nylig har lansert - les mer om sertifiseringsordningen her.


Nyhet! Sertifiseringsordningen – Sykkelvennlig arbeidsplass:

Sykkelvennlig arbeidsplass er en ny sertifiseringsordning der arbeidsplasser har mulighet til å bli sertifisert som sykkelvennlige. Ordningen ble lansert av Syklistenes Landsforening i april 2017.

Ved å legge til rette for at flere ansatte sykler til jobb, bidrar virksomheten

 • til å vise miljøansvar
 • bedre helse hos ansatte,
 • styrket bunnlinje ved reduksjon av sykefravær.

Trygg sykkelparkering, tilgjengelighet, garderobefasiliteter, tjenester, ledelse og incentiver er noen av områdene som kartlegges i sertifiseringsprosessen. Til sammen er det rundt 50 indikatorer. Sammen med en digital reisevaneundersøkelse blant de ansatte gir dette grunnlaget for en rapport som beskriver forholdene for tilrettelegging hos bedriften. Avhengig av resultatene kan virksomheten oppnå gull-, sølv- eller bronsesertifisering.
Turbo-Turid er Laila Jørgensen

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 21. Jun 2017

Laila Jørgensen fra Ringsaker kommune ble årets Turbo Turid 2017. Hun er den heldige vinneren av en fantastisk Kråkerøy 7 Lady EQ fra Merida. Som Laila sier ”nå blir det flere sykkelturer på meg”. Det var hele 6.300 som sendte inn svar på quizen og Laila var en av fem heldige vinnere. Nå er det bare å tråke på, god sykkelsommer allesammen!Thomas Bruun Bertelsen er vår Hurtig-Hans!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 20. Jun 2017

Thomas er vår Hurtig-Hans, han er dansk og jobber i Statoil Bergen. "Jeg er utrolig glad for å ha vunnet en Cyclocross fra Merida, for det betyr at sykkel sesongen kan utvides til hele året!", sier Thomas.

Som det står skrevet i en gammel dansk barnevise "Jeg er så glad for min cykel, den får mig hurtigt langt omkring". Det er like sant i Bergen som i Danmark - selv med den nye utvidelsen av lettbanen i byen, er det like raskt å komme seg på jobb med sykkelen. Dessverre har den sykkel jeg har nå alt for smalle dekk og for lite plass til piggdekk, så jeg føler meg usikker i vinterhalvåret. Jeg tror derfor den første anskaffelsen til den ny Cyclocross blir et par piggdekk så jeg ikke lenger må bruke unødvendig tid på offentlig transport til vinter, sier Thomas.

Vi gratulerer Thomas og ønsker lykke til med flotte sykkelturer hele året!Kjell-Einar Karlsen er Monster-Mats!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 19. Jun 2017

Hele 31% av alle innsendte svar i quizen ble en Monster-Mats. Men det altså Kjell-Einar som trakk det lengste strået og vant en Crossway Urban 20 fra Merida. Kjell-Einar ble veldig glad, når vi informerte han om at han var trukket ut som vinner.

"Joda, det blir nok noen flere turer i nærområdet for min del. Da tenker jeg rolige turer på 1-2 timer.Den blir i alle fall brukt til butikken, henting i barnehage (med sykkelvogn) og ikke minst til og fra jobben", sier Kjell-Einar. "Den gamle traveren jeg har er helt grei til daglig bruk, men kjennes som om den er lagd av tungmetaller. Går som et olja lyn nedover, men er blytung oppover :) Den er nokså «sliten» etter 20 års bruk, så tanken på ny sykkel har streifa meg i vår. Fantastisk at jeg da var så heldig å bli trukket ut som vinner av ny sykkel", avslutter årets Monster-Mats.

Lykke til med mange flotte turerÅrets Rakett-Randi er Kristoffer Kire Johansen fra Fredrikstad kommune

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 17. Jun 2017

Kristoffer er en aktiv kar og derfor er vi ekstra glad for at han vinner en fantastisk elsykkel, eSpresso STEPS 600 EQ fra Merida.

Kristoffer forteller gjerne litt om sin sykkelhverdag.

Jeg er 33 år, bor på Kråkerøy i Fredrikstad, er gift og har tre gutter. Jeg bruker sykkelen hver dag, hele året. Om vinteren legger jeg om til piggdekk. Selv om det er kort vei til jobben, blir det jo litt trim allikevel, og jeg er glad i å sykle. Om jeg har har god tid på morgenen sykler jeg Glommastien mot sentrum, dette er en gruslagt sti. Da passerer jeg en stor båthavn, Isegran og jeg ser hele Fredrikstad by fra Kråkerøysiden. Nyter stillheten man får med en sykkel og nærheten til omgivelsene underveis og fleksibiliteten. Slipper å lete etter parkeringsplass osv. Jeg bruker sykkelen også på fritiden ellers og har ofte barnesete på. Jeg har tre gutter som alle har sittet i det, før de på tur og orden har vokst ut av det og over til sine egne sykler. Nå sitter minstemann på 1 år i setet. Vi sykler ofte til byen eller i nærområdet. El-sykkelen vil nok hele familien dele på, gleder oss.

Vi gratulerer enda en gang Kristoffer og resten av familien, lykke til med ny sykkel!Hilde Bjørnstøl Hansen ble årets Tralle-Trulte

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 17. Jun 2017

Hilde Bjørnestøl Hansen fra Sørlandet sykehus Kristiansand ble vår Tralle Trulte 2017 og dermed den heldige vinneren av den eksklusive sykkelen fra Butchers and Bicycles, gitt av vår samarbeidspartner, design- og kommunikasjonsbyrået Face2Face Creatives. Hilde har alltid mange jern i ilden, og en slik transportsykkel kan frakte alt av handleposer, interiørting, vesker, ja til og med hunden til Hilde. «Jeg ser er at sykkelen er svært anvendelig og jeg gleder meg til å ta den i bruk», sier Hilde.

Face2face Creatives er store sykkel-fans, så når sykle til jobben tok kontakt måtte vi bare henge oss på! Bedriftsidrettsforbundet har tatt fantastisk initiativ som vi er stolte av å støtte sier Per Meland, styreleder i Face2face Creatives. Vi håper Hilde Bjørnestøl Hansen blir fornøyd med sykkelen - vi har selv 50 stykker som våre ansatte bruker hver dag, og kan anbefale den på det varmeste. Les mer om design- og kommunikasjonsbyrået Face2face.

Butchers & Bicycles Built cargo bike, verdi 52.600.-. Sykkelen er gitt til Norges Bedriftsidrettsforbund av støttespilleren design og kommunikasjonsbyrået Face2face Creatives. Bilde: Face2face CreativesDesign- og Kommunikasjonsbyrået Face2face sykler både til og på jobben

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Jun 2017

Vi har en utpreget grønn profil på alt vi gjør, og det er lenge siden vi endret fremkomstmiddel i bybildet fra bil til sykkel, sier Kari-Ann Johnsen i Face2face.

Responsen fra de ansatte som bruker sykler i jobben hver eneste dag er overveldende positiv.

At kontoret vårt ligger på toppen av en bakketopp gir også sjansen for en fin treningsøkt. For de som orker! Syklene kan kobles til elektrisk kraft, og på den måten passer de for både de sprekeste som sykler på ren muskelkraft, og for de som foretrekker å cruise opp bakkene og bare nyter å ha vinden i håret, og hånden på gassen.

Vi er faktisk blitt så glade i denne måten å fyke rundt i byen på, at vi bestemte oss for å donere bort en sykkel til ”Sykle til jobben” prosjektet. At dette er et helt unikt og fyrrig fartøy kan dere ta vårt ord på. Vi er sykkelfrelst.

Les mer om design- og kommunikasjonsbyrået Face2face.Sykkelvennlig arbeidsplass-stjerne!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Jun 2017

Sykle til jobben i samarbeid med Syklistenes landsforening og Sykkelbyprodukter.no er stolte over å kunne meddele at Universitetssykehuset i Stavanger og Private Barnehagers Landsforbund er kåret til sykkelvennlige arbeidsplasser 2017. Begge bedriftene kan vise til god tilrettelegging og høyt engasjement for at ansatte kan sykle til jobben og de gjør det lille ekstra som skaper nye jobbsyklister. Tusen takk til alle søkere, alle utviste stor interesse og engasjement for saken, det blir lagt merke til. Les mer om sertifiseringsordningen, kanskje din bedrift har lyst å bli en sykkelvennlig arbeidsplass?Mange vinnere - Quiz, uke 8 og #sykletilkamp

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 16. Jun 2017

Det er med stor glede at vi på sykkelens 200-års dag kunne kåre 5 flotte sykkeltyper - Monster-Mats, Rakett-Randi, Hurtig-Hans, Turbo-Turid og Tralle-Trulte. Gratulerer til dere og takk til de 6.300 som sendte inn sitt svar.

Vi gratulerer også alle uke 8 vinnere.

Les alt om vinnerne her!Lofoten – drømmen om en sykkeltur i verdens vakreste øyrike

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 15. Jun 2017

Lofoten er kjent for sin dramatiske natur, og dette gir rom for fantastiske sykkelopplevelser. Man sykler store deler av Lofoten i flatt og lett terreng og det er noe spennende og vakkert bak hver en sving; hvite sandstrender, idylliske fiskevær eller spisse fjell og fjorder. Det er kort vei mellom store opplevelser i Lofoten. Kombiner sykkelturen med kajakk, fjelltur, dykking, havørnsafari, surfing, havfiske, klatring, golf, ridning, museer og gallerier. Ikke vent med å bestille din magiske opplevelse i Lofoten. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Les mer om vakre Lofoten her !U-Go — en suksess for en aktiv skolevei!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 8. Jun 2017

Denne våren ble aktivitetskampanjen U-Go lansert for første gang!


U-Go 2017 var en aktivitetskampanje for ungdomsskoleklasser i Oslo og Akershus. Kampanjen ble lansert våren 2017 og varte fra 3.mai til 31.mai. U-Go gikk rett og slett ut på at deltakende klasser skulle bruke skoleveien sin aktivt enten ved å gå, sykle, skate osv. til og fra skolen og registrere dette i kampanje-appen eller på en egen bruker på kampanjens nettside. Deltakende klasser kunne vinne spennende premier som utflukt til Tusenfryd, klatreparken på Tryvann, Rush, Fangene på Fortet eller Megazone!

I årets kampanje var det over 3000 påmeldte og 1900 aktive deltakere som ivrig konkurrerte om å være de mest aktive. I løpet av kampanjen var det 14 klasser som vant forskjellige premier! Ta gjerne en titt på våre spreke vinnere her!

Målet med U-Gokampanjen er å bidra til økt hverdagsaktivitet blant ungdomsskoleelever, gjennom en morsom lavterskelkonkurranse med fokus på en aktiv skolevei, klassesamhold og samarbeid.

Med våre samarbeidspartnere, Sparebankstiftelsen, Samferdselsdepartementet, Oslo Kommune og Akershus Fylkeskommune, ønsker Bedriftsidretten å bidra til å skape gode reisevaner blant ungdom som de kan ta med seg videre inn i voksenlivet.

U-Go fikk også god hjelp av Samferdselsdepartementet, Trygg Trafikk og Statens Vegvesen til å implementere trafikksikkerhetsbudskap i kampanjen. Et element vi ønsker å jobbe grundig videre med!

Nå er målet å kunne spre U-Go ut til enda flere deler av landet og kunne tilby så mange ungdomsskoleklasser som mulig å delta i aksjonen. Vi håper virkelig på å gjennomføre andre runde neste vår og til slutt vokse oss til en nasjonal kampanje!

Interessert i å lese mer om U-Go? Ta en titt på nettsiden til kampanjen da vel :)
Mange vinnere i uke 7

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 8. Jun 2017

Vinnere i uke 7 (31.mai-06.juni): pokal.jpg

 • Ukens hverdagssyklister er lag De spreke aktuarer fra KLP BIL. Laget får designe sin egen Craft sykkelbekledning.
 • Ukens stjerne er Rasmus Hansen fra Flekkefjord. Han får en hodelykt fra Silva.
 • Ukens stjernependler er Lisa Svendsen fra Teknova AS. Hun får en allværsjakke fra Craft.
 • Laget mitt har gjort en forskjell. Idd skole kan si ja til det og derfor vinner de hver sin sykkellykt fra Silva.


Vinnere av "jeg har registrert aktivitet mellom 2. og 7. juni":

10 heldige vinnere av hver sin sykkellykt fra Silva:
 • Linda Stewart - Hedmark fylkeskommune
 • Petter Thorsø Johansen - Innherred Renovasjon IKS
 • Nevena Misiljenovic
 • Sonja Aasen - Skedsmo kommune
 • Patrycja Monika Korpalska - Sarpsborg kommune
 • Fredrik Hansen - Høgskolen i Sørøst-Norge
 • Thanh Ngan Nguyen
 • Sonja Rismoen
 • Runar Salte - Stavanger universitetssjukehus
 • Håkon Lerøy Riple - Marine Construction AS

10 heldige vinnere av hvert sitt gavekort til en valgfri kamp i Eliteserien/OBOSligaen som er levert av Norsk Toppfotball:

 • Andreas Mørch - Evry Card Services
 • Camilla Ålien
 • Bojana Pavlovic
 • Hans Olav Rolfsnes - Universitetet i Bergen
 • Hans Petter Brauten - NTE
 • Anette Leksås - Helse Nord-Trøndelag
 • Jan Petter Lie - Cyviz AS
 • Are Torstensen
 • Anders Åsland Hansen - ÅF Engineering
 • Wenche Dramstad - NIBIO Ås

Vi gratulerer alle våre heldige vinnere. Og til alle dere andre – dere er alle vinnere hos oss. Stå på, flere sjanser neste uke :)
Se og bli sett – søk blikkontakt!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Jun 2017

Visste du at de alvorligste sykkelulykkene skjer fordi bilisten overser syklisten selv om det er fullt dagslys? Pass på å bli sett når du sykler. Søk blikkontakt med bilister når du skal krysse en veg eller avkjørsel. Får du blikkontakt er du sikker på å bli sett, og faren er over. Gi gjerne også et smil :) Et smil kan løse opp i frustrasjoner og hindre aggressiv kjøring.Fly & bike med Widerøe ☺

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Jun 2017

Mange drømmer om å kunne reise på en skikkelig sykkelferie, bare tråkke av gårde innover vidda, gjennom skogen, opp fjellet eller rett og slett bare sykle rundt i storbyene. Dessverre blir planene ofte nedprioritert fordi det er knotete å få med seg sykkelen – eller syklene, om man er en hel familie.

Men, det finnes et fantastisk konsept som lar deg dra på tidenes sykkelferie — uten sykkel. Les mer om Fly and Bike!

Widerøe er en av våre samarbeidspartnere på hovedpremien – en tur for 2 heldige lag til Lofoten.Vinnere i uke 6

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Jun 2017

Vinnere i uke 6 (24.mai-30.mai):

 • Ukens hverdagssyklister er lag Link Oslo – Nesten i kjelleren fra Link Arkitektur. Laget får lettsekker fra Silva.
 • Ukens stjerne er Andreas Berge fra Os kommune. Han får en Polar M200.
 • Ukens stjernependler er Åse Marit Kleppe fra Elverum kommune. Hun får en allværsjakke fra Craft.
 • Hurra, jeg har syklet mer enn 3 ganger den siste uken. Stig Rune Jenssen fra Elektroservice i Kristiansund kan si ja til det og derfor vinner han en Polar Sykkelcomputer.

Vi gratulerer alle våre heldige vinnere. Og til alle dere andre – dere er alle vinnere hos oss. Stå på, flere sjanser neste uke :)Registrer aktivitet mellom 2. og 7. juni, vinn drøssevis av premier

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Jun 2017

Det nærmer seg dere... Nå er det bare godt to uker igjen, det er ikke til å tru :) Så hjelp hverandre i mål, få med dere all aktivitet, ta en ekstra gåtur i lunsjen eller når dere kommer hjem, ta en joggetur når barna er på trening - all aktivitet teller. Du blir med i trekningen av drøssevis av premier om du registrerer aktivitet mellom 2. og 7. juni.

Minn alle dine kollegaer om å registrere, også de som kanskje ikke har kommet i gang, det er ikke for sent. Vi heier på deg og laget, dere gjør en kjempeinnsats!
Nils Konrad Andreassen vant tur til Svarlbard skimaraton

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Hovedpremien til en heldig vinner i vår påskekonkurranse var en reise til Svalbard Skimaraton, levert av Maxpulse sport og aktivitetsreiser. Den heldige vinneren ble Nils Konrad Andreassen. Til tross for regn, sterk motvind og svært utfordrende smøreforhold under rennet hadde Nils en kjempeflott tur til Svalbard.

29.4.2017 gikk Svalbard skimaraton av stabelen. Sykle til Jobben kåret en heldig vinner som fikk være med på denne opplevelsen over totalt 5 dager med alt inkludert. Turen er sponset av Maxpulse og Sykle til jobben. Turen til Svalbard ble ledet av reiseleder Vibeke Skofterud. Skirennet er verdens nordligste skimaraton og byr på spektakulære omgivelser i løpet av turen som går ut fra Longyearbyen. Nils Konrad Andreassen fra bedriften Multiconsult Østfold i Fredrikstad var den heldige vinneren av reisen til Svalbard. Nils tok utfordringen på strak arm og reiste til Svalbard på kort varsel. Hele turen var en fantastisk opplevelse selv om vær og føre var varierende. Under selve rennet var det svært utfordrende smøreforhold i tillegg til regn og motvind. Til tross for utfordrende vær gjennomførte Nils og resten av gjengen fra Maxpulse det 42 km lange rennet. I dagene som fulgte bedret været seg, og Svalbard fikk vist seg fra sin beste side. Etter hjemreisen delte Nils noen av sine bilder med oss og takket for en helt uforglemmelig tur.#girlpower og vinn billetter til KK-mila

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Er du på et jentelag som ønsker å vise frem hva ekte girlpower er? Post et instagram bilde med #girlpower og #sykletiljobben og vinn billetter for hele laget til KK-mila 2. september på Bislett! Vis oss hva ekte girlpower er!


Les mer om KK-mila her!

Vinnerene kåres 15. juni. Lykke til!Stefan Brucki vant en fantastisk Eliptigo

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Stefan er vinneren av ”Min sykkel er mer enn bare en sykkel”-konkurransen

I knapp 3 uker har vi hatt en Instagram konkurranse #merennbaresykkel. Den heldige vinneren er Stefan Brucki fra Moss kommune Han vinner en fantastisk Eliptigo fra Treningspartner.no. Vi gratulerer og ønsker han mange fantastiske turer og godt samvær med sin nye Eliptigo. Det kom inn mer enn 150 kvalifiserte bidrag, tusen takk til alle som har sendt inn sine kreative og hyggelige bilder.


1 Kommentar

To heldige lag skal til vakre Lofoten :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Lagene flyr til Bodø med Widerøe og videre med Hurtigruten opp til Svolvær i vakre Lofoten. Lagene skal overnatte på Scandic. Det blir MASSE opplevelser, aktivitet og ekte nord-norsk stemning. Alle lag som har 100 aktive til/fra jobb reiser og/eller 300 poeng er med i trekningen. Turen presenteres av Maxpulse i samarbeid med Destinasjon Lofoten, Widerøe, Scandic og Hurtigruten. Mer informasjon følger, så bli inspirert og registrer aktivitetVinnere i uke 5

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 29. Mai 2017

Vinnere i uke 5 (17.mai-23.mai) er klar

 • Ukens hverdagssyklister er lag NOR Kunde High Voltage fra Bodø Energi AS. Laget får sykkellykter fra Silva.
 • Ukens stjerne er Annette Pettersen fra Lekatun i Leka får en Polar A360.
 • Ukens stjernependler er Helge Hervåg fra Island Offshore Subsea AS. Han får en allværsjakke fra Craft.
 • Vi inspirerer til mer aktivitet og sykling! Johan Vikström fra Stavanger Universitetssykehus og Trude Langvad fra Oslo kommune vinner boken ”Kunsten å sykle USA på tvers” av Gunnar Kagge. God lesing.

Husk å registrer all aktivitet, det er ikke for sent, for dette er aksjonen som aldri gir seg :)
Gi tydelig tegn!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Mai 2017

Uansett sykkel, tempo og om du er Thor Hushovd eller ikke, alle må vise tegn. Som Statens vegvesen og Del veien sier; ”Pass på å bli sett når du sykler! Rekk ut hånden og gi tydelig tegn når du skal svinge. Dette er særlig viktig når du skal krysse kjørebanen, og svinge til venstre. Du kan ha en bil bak deg som er i ferd med å kjøre forbi”. Se filmen og bli en tryggere syklist du også.Hurra for uke 4 vinnere!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 22. Mai 2017

Vinnere i uke 4 (10.mai-16.mai) er klar

 • Ukens hverdagssyklister er lag Bærekraftig transport i Cowi Oslo. Laget får vanntette mobilcovere fra Silva.
 • Ukens stjerne er Karen Tellefsen fra Universitet i Bergen får en hodelykt fra Silva.
 • Ukens stjernependler er Silje Grutle fra Forbrukerklageutvalget, som får en allværsjakke fra Craft.
 • Håkon Heieraas er den heldige som kan si ”Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke” Han vinner en sykkelcomputer fra Polar.
 • ”Jeg har registrert aktivitet innen 16.mai”-vinneren er Alina Lessa Nedrud fra Unicare Steffensrud AS. Hun får en M200 pulsklokke fra Polar.


Design lagets helt eget sykkeltøy

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Mai 2017

Nå kan bedriften og lagene designe sitt helt eget sykkeltøy sammen med Craft. Dette gir dere en helt unik mulighet til å synes bedre som lag og bedrift og ikke minst skaper det samhold. Akkurat nå har vi et unikt introduksjonstilbud fra Craft og Sykle til jobben til dere med godt 20% rabatt:

 • Sykkelgenser 717,-
 • Shorts 997,-
 • Regnjakke 1197,-

Det må bestilles minimum 10 av hver. Design er inkludert i prisen. Se http://bedriftsidretten.biz/ eller kontakt Stian på stian@profilsp.no for mer informasjon. Minner også om at medlemslag i Bedriftsidretten kan få rabatter på alt fra Craft.
2 Kommentarer

#sykletilkamp, bli med på ny Instagram konkurranse

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 18. Mai 2017

Er du en av dem som sykler til kamp? Da kan du vinne drakten fra Eliteserien eller OBOS-liga klubben i ditt hjerte! Post et bilde på instagram med #sykletilkamp og #sykletiljobben, og vis oss hvordan det er å sykle til kamp! Vinnerne trekkes om godt 2 uker og vi trekker hele 3 draker, så det er gode vinnersjanser ! Lykke til!Ta vare på sykkelen din!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

En enkel vårvask av sykkelen gir god komfort, bedre bremser og sykkelen lever lenger. Og det trenger ikke ta lang tid. Det holder med litt Zalo, bremserens, svamp, børste og olje, sier Jan Ivar Engebretsen, kommunikasjonsrådgiver i NAF. I denne illustrasjonsvideoen viser han deg hvordan. Så ikke vent med denne viktige jobben, sett av litt tid i helgen, da får du en glad og fornøyd sykkel etterpå :)Oss syklister imellom, vi brys oss, vis hensyn :)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

Vi elsker sykkel og det kryr i oss alle når vi kan ta ut sykkelen og endelig komme i gang å tråke. Vi i Sykle til jobben-aksjonen ønsker å oppfordre alle til å vise hensyn i trafikken – syklende, gående, bilister, skatere, ja alle. Men vi starter med oss selv, så oss syklister imellom, noen ting å huske på:

 • Forbikjøring av en annen syklist krever plass og at det må være klart på sykkelstien
 • Tilpass farten på sykkelveiene, spesielt i ”sykkelrushen”, når det er mange på stien
 • Vær ekstra oppmerksom når det er barn og ungdom på sykkelveien/ved veien
 • Vær ytterst forsiktig når du kjører underganger og skarpe svinger, man vet ikke helt hva som kommer rundt hjørnet
 • Se opp for glasskår og andre gjenstander
 • Pass på deg selv og sykkelen din – husk lås, lys, hjelm og annet som du trenger på din reise

Tips til andre syklister, del med oss #sykletiljobben.

Kos dere på både korte og lange turer i all slags vær :)Vinnere i uke 3 og årets verver

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 14. Mai 2017

Vinnere i uke 3 (3.mai-9.mai) er klar

 • Ukens hverdagssyklister er lag Software SP&T Development fra DVNGL/Det Norske Veritas. Laget får en unik mulighet til å designe sitt helt eget sykkeltøy fra Craft med farger og logo i tråd med bedriften de representerer.
 • Ukens stjerne er Hilde Nøland fra Fresenius Kabi avd.Halden. Hun vinner en A360 aktivitetsklokke fra Polar.
 • Ukens stjernependler er Jonas Brennhovd fra Aker Solutions. Han vinner en allværsjakke fra Craft.

Hurra jeg er i gang vinneren er Arve Sunde fra DnB. Han får en Polar M200.

Det er mange vinnersjanser hver uke. Følg også med på Instagram, hvor vi akkurat nå har konkurransen Er din sykkel mer enn bare en sykkel for deg?”. Følg med flere konkurranser kommer.

Det ble Karl Petter Waern fra Statoil i Stavanger som ble årets verver. ”Så kjekt” sa Karl Petter, da vi informerte om at han var årets verver og den heldige vinner av en valgfri sykkel fra Merida. Han skal bruke litt tid på å finne ut hvilken ny sykkel han ønsker seg – CycloCross, Big Nine eller Crosway urban. Gratulerer til Karl Petter og lykke til med flott ny sykkel.

Det var knapp 1300 som vervet tre eller flere deltakere. Takk for jobben dere har gjort, vi setter pris på samarbeidet.Kom deg trygt frem og tilbake på jobben, vær obs på blindsonen!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Kom trygt frem når du sykler til jobben :) Pass på å bli sett når du sykler! Blindsoner til kassebiler og store biler er større enn man skulle tro, gjør Statens vegvesen oss oppmersomme på. Gli derfor aldri opp på høyre side av kassebiler eller store biler i vegkryss. Sjåføren har ikke mulighet til å se deg der. Hold deg alltid bak. Se filmen og du vil bli overrasket.


Instagram konkurranse; Er din sykkel mer enn bare en sykkel?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Bli med på vår Instagram konkurranse! Ta frem kameraene deres og knips et bilde der du viser hvorfor nettopp DIN sykkel er mer enn bare en sykkel. Del bildet med oss på Instagram med begge hashtaggene #Sykletiljobben og #Merennbaresykkel. Premien er en fantastisk morsom Eliptigo, les mer om premien her. Vinneren kåres 24. mai, vær kreativ og lykke til :)

1 Kommentar

Gratulerer vinnere uke 2

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

Vinnere i uke 2 (26.april-2.mai) er kåret.

 • Ukens stjerne er Ann-Kristin Strande Tømmervik, Nordland fylkeskommune. Hun vinner en hodelykt fra Silva.
 • Ukens stjernependler er Siri Stringe fra Bodø kommune. Hun vinner en allværsjakke fra Craft.
 • Ukens hverdagssyklister er lag NFK IKT fra Nordland fylkeskommune. Laget får lette tursekker fra Silva.

I tillegg har vi trukket en ”Ja da, jeg syklet minimum 3 ganger forrige uke” vinner. Det ble Lars Erik Solbraa fra Statens vegvesen region øst som nå kan sykle avgårde med funklende ny sykkelcomputer fra Polar

Sykle til kamp er en ny aktivitet i Sykle til jobben. Vi oppfordrer alle til å velge sykkel til og fra kamp, bra for miljøet, bra for helsa og enkelt å komme seg hjem igjen. Hele 444 personer har syklet til/fra kamp. Denne uken trekker vi hele 10 gavekort med 2 billetter til valgfri kamp i Eliteserien eller OBOS-ligaen og 2 signerte drakter fra laget som vinneren har i hjertet sitt. De heldige vinnere er:

 • Draktene går til Merethe Straumnes og Amanda Rongstad
 • Gavekort vinnere er Line Storaker, Marianne R-E Bratli, Ingeborg Eskerud, Stein Roger Holdal, Lars Dugstad, Knut Helberg, Dan Arve Eliassen, Trond Singdahlsen, Sigve Eliassen og Camilla Larvik.

Takk til alle deltakere som står på og er aktive til og fra jobb og på fritiden. Dere er alle stjerner hos oss. Om du har kollegaer som fortsatt ikke er påmeldt, få de med i dag. Vervepremien trekkes på mandag :)

Til dere som ikke er påmeldt. Det er aldri for sent å bli med. Meld deg på i dag og vær med i trekningen av premier allerede fra neste uke. Du kan registrere tilbake i tid og både Endomondo, Strava og Polar henter frem registreringer tilbake til 19. april om du synkroniserer med Sykle til jobben.

Lykke til videre!


1 Kommentar

Er din arbeidsplass sykkelvennlig eller har lyst å bli det?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 4. Mai 2017

I årets aksjon skal Syklistens Landsforening og Sykle til jobben hedre tre arbeidsplasser som viser at de gjør det lille ekstra som kan bidra til at flere sykler til jobben. Det vil bli kåret to arbeidsplasser basert på kriterier opp mot følgende punkter:

 • Fasiliteter for sykler – sykkelparkering inne og ute, muligheter for vask og reparasjoner m.m.
 • Fasiliteter for syklister – dusj- og garderobeanlegg, klesoppbevaring, tørkemulighet m.m.
 • Cirka antall ansatte – og andel av de ansatte – som sykler til jobben
 • Antall deltakere i Sykle til jobben

Arbeidsplassene vil bli vurdert med utgangspunkt i god tilrettelegging, positiv stemning på arbeidsplassen knyttet til aktiv transport og ledelsens engasjement. Kom gjerne med annen viktig informasjon, kreative ideer og annet dere har gjort for å bidra til at flere velger en aktiv reisevei til og fra jobb.

De heldige vinnere får en flott premium sykkelservicestasjon fra Sykkelbyprodukter til sin arbeidsplass. Produktet leveres med ni av de vanligste verktøyene for syklister. Ved bruk kan sykkelen henges opp i setepinnen, noe som gjør at hjulene fritt spinner rundt og arbeidssituasjonen blir mer ergonomisk riktig. Servicestasjonen har også en innbygd manuell sykkelpumpe med trykkmåler og passer de vanlige ventiltypene.

I tillegg til de to arbeidsplassene som hedres ut ifra kriterier og innsendt søknad, trekker vi en heldig arbeidsplass blant alle deltakende arbeidsplasser i Sykle til jobben som har 10 eller flere som sykler til jobben.

Slik bedrifter blir ISO- eller Miljøfyrtårn-sertifisert, oppfordrer vi nå til at arbeidsplasser sertifiserer seg som sykkelvennlige arbeidsplasser. Les mer om sertifiseringen her og kontakt Syklistenes Landsforening for mer informasjon og bistand.

Søknadsfristen til Sykle til jobbens Sykkelvennlige arbeidsplass er 29. mai. Søknad sendes til lotte.frost@bedriftsidretten.no. Dere og bedriftene velger selv format for søknaden, men ovenstående kriterier og en kort beskrivelse av kommunen/bedriften må inkluderes i søknaden. Vær kreative, bli med i kåringen og vinn en fantastisk sykkelservicestasjon! Spørsmål? Kontakt Lotte Frost på telefon 950 76 232.

Kilde for bilde; Syklistenes landsforening - Oslo rådhus er en sykkelvennlig arbeidsplass, foto Roar Løkken.Uke 1 vinnere (19.-25.april)

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Mai 2017

Vi gratulerer ukens vinnere:

 • Ukens stjerne – Trine Gulbrandsen, Sarpsborg. Hun vinner en Pola A360 klokke.
 • Ukens stjernependler – Jo Erlend Thunberg, Vest-Agder fylkeskommune. Han vinner en allværsjakke fra Craft.
 • Ukens hverdagssyklister – Lag Telenor Tyholt C4. Laget får sykkellykter fra Silva.
Og sist men ikke minst har vi to ”hurra jeg er i gang” vinnere, disse er:
 • Ester-Lill Waage fra Universitetssjukehuset i Stavanger vinner en Polar M200
 • Roger Kristiansen fra Bane NOR vinner en Polar A360
Sykle til jobben er konkurransen, der alle er vinnere. Vi trekker ukentlig premier blant alle som oppfyller kriteriene som forhåpentligvis er oppnåelig for de fleste. Les alt om våre fine premier her!
Neste ukes premier trekkes torsdag kl. 12, så husk å registrer all aktivitet innen torsdag kl. 10 :)


Påskens heldige vinnere er...

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 24. Apr 2017

Gjennom påsken hadde vi en konkurranse med trekning av mange heldige vinnere i forrige uke. To meget sporty vinnere fikk kort frist på å planlegge tur til Svalbard og Skarverennet, men tok utfordringen på strak arm. Per Jan Ørbog deltok i helgen i Skarverennet for første gang. "Alt i alt er jeg veldig fornøyd med turen og opplegget rundt" sier Ørbog og ser ikke bort ifra at det kan bli flere turer ned dit fra Trondheim. Bildet er tatt av Ørbog, direkte fra rennet.

Vinnere:

 • Tur til Svalbard skimaraton - Nils Konrad Andreassen
 • Tur til Skarverennet - Per Jan Ørbog
 • Boken "Kunsten å sykle USA på tvers" av Gunnar Kagge - Morten Vegelbo, Anne Johansen, Ann Kristin Køhler, Anette Stokke og Runar Ugstad
 • Sykkellykt fra Silva - Kristina Olsen, Sissel Nyheim, Torgeir Andersen, Kari Anne Østby og Bjørn Olav Vist.

Turene til Svalbard og Skarverennet er levert av MaxPulse. Alle vinnere er kontaktet!

Gratulerer og snart trekker vi flere premierVinn tur til Svalbard og Skarverennet

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Apr 2017

Meld deg på i løpet av påsken og bli med i trekningen av våre fantastiske påskepremier.

18. april kl. 9 trekker vi en vinner av en tur til Svalbard Skimaraton 27.april til 2.mai. Dette er en unik opplevelse for den heldige vinneren. Tenk å gå verdens nordligste skirenn... Du kan velge halvmaraton eller full maraton. Reiseleder er selveste Vibeke Skofterud.

Vi trekker også en vinner av en tur til Skarverennet 21.-23.april. Et av verdens største turskirenn. Dette er vårens vakreste eventyr ved magiske Hallingskarvet.

Alle påmeldte er med i trekningen av reisene. Les mer her og la deg inspirere med disse filmene - Svalbard skimaraton og Skarverennet.

Billetten og reisen gjelder for 1 person*. Dette er en gruppereise, og reise, opphold og billett til rennet er dekket. Du må beregne litt reiseutgifter til startsted Oslo/Fagerheim og enkelte måltider. Deler av dette vil bli subsidiert.

Så ta utfordringen, meld deg på Sykle til jobben, og du er automatisk med i trekningen av disse magiske opplevelsene* Om du allerede nå vet, at dette må jeg bare være med, kjøp din plass med rabatt her.

Du kan også vinne boken Kunsten å sykle USA på tvers av Gunnar Kagge, som krysset USA på sin håndbyggede sykkel Gunnar under valgkampen 2016. Boken kan også kjøpes her. I tillegg deler vi ut fantastiske sykkellykter fra Silva. Viktig med lys hele året.

Påske er quiz, slik er det også i Sykle til jobben. Ta vår quiz og vinn den sykkelen som passer for deg!

Meld deg på i dag, vi gleder oss til å se deg i aksjonen. Riktig god og aktiv påske, og så tråker vi i gang fra 19. april.*Premien kan ikke byttes eller refunderes, kan du ikke stille selv, gi billetten som gave til en god venn, kollega eller en annen som har anledning til å bli med. Turen til Svalbard kan byttes inn i 2 Skarverenn turer.


2 Kommentarer

Eksotiske Svalbard eller Sjarmerende Skarverennet?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 31. Mar 2017

Svalbard skimaraton

Vårens vakreste eventyr med høye fjell, spektakulære omgivelser, påskestemning og midnattssol! Skirennet går av stabelen i spektakulære omgivelser ved Longyearbyen og er verdens nordligste skimaraton.

Pris fra: Kr 9.995,- pr person.

Rabatt for Sykle til jobben deltakere: 1000 kr

Dato: 26.-30. april 2017 eller 27. april – 2.mai 2017

Klikk her for mer informasjon.


Skarverennet:

Det tradisjonsrike Skarverennet er et av verdens største turskirenn. Man kan velge mellom to distanser,- enten 38 km fra Finse eller 27 km fra Haugastøl. Dette er sesongens siste konkurranse- renn for de aktive skiløperne og her kan man se dem på nært hold mens de skøyter forbi.

Pris fra kr 3.995,- pr person

Rabatt for Sykle til jobben deltakere: kr 500,-

Dato: 21. – 23. april 2017

Klikk her for mer informasjon.Tur for laget til Lofoten, 6 sykler, klær, pulskokker.....

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Mar 2017

Det er i år et premiedryss uten like. Våre samarbeidspartnere bidrar i år med fantastiske premier. Det du har mulighet til å vinne i år er 2 reiser til Lofoten levert av Maxpulse, destinasjon Lofoten, Widerøe, Scandic og Hurtigruten, sykler fra Merida og Butcjers&Bicycles, allværsjakker og egetdesignet sykkeltøy fra Craft, utstyr fra Silva, Polarprodukter, elliptigo fra Treningspartner og billetter til KK-mila for våre kvinnelige deltakere. Les mer om alle premiene og hvordan du kan vinne her. Meld deg på Sykle til jobben-aksjonen 2017 her og registrer din aktivitet. Husk: alle aktiviteter, minutter og kilometer gir poeng fra 19. april. Lykke til!


Møt våre stjerner!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 2. Mar 2017

Hos oss er alle stjerner. Vi er takknemlige for at våre hverdagssyklister sykler på alle typer sykler i alle typer klær, de sykler raskt, de sykler rolig og de tilbakelegger mange kilometer i all slags vær.
Noen av dem er Racersyklisten HurtigHans, el-syklisten RakettRandi, damesyklistenTurboTurid, alrounder-syklisten MonsterMats og transportsyklisten TralleTrulte. Hvilken type syklist er du? Vi skal premiere alle typer syklister og vi ønsker å lære mer. Så følg med, spennende konkurranser og premier lanseres om ikke så lenge. I mellomtiden – stå på og del gjerne dine øyeblikk med oss på Instagram med #sykletiljobben og ikke glem å få med deg oppdateringer på Facebook. Sjekk også materiellet du kan laste ned og bruke her.

Velkommen til Sykle til jobben 2017!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Feb 2017


Da er vi endelig i gang igjen! 19. april går startskuddet for Sykle til jobben – konkurransen der alle er stjerner. Temaet i år er ”den norske hverdagssyklisten”. Vi bidrar alle til å bygge den norske sykkelkulturen! Årets aksjon skal vise frem sykkelsituasjoner, gi tips og råd til hvordan man kommer i gang, sykle med noen som ikke har syklet før og mye annet. Så bli med du også, vær aktiv til og fra jobb, enten ved å sykle, gå, løpe eller hva du måtte ønske.

Som vanlig kan du registrere ALL fysisk aktivitet: aktiv reisevei, styrketrening, fotball, yoga eller svømming; du får poeng for alt du gjør. Delta på lag eller alene, registrer mye eller lite aktivitet, du bestemmer, hos oss er du uansett en stjerne!

Bli med på Sykle til jobben 2017!

Meld deg på allerede i dag


2 Kommentarer

Gratiskommune?

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Feb 2017

Noen steder er det gratis å delta. Kanskje har din bedrifts kommune eller den kommunen du bor i inngått en avtale med Sykle til jobben, som gjør at du kan delta gratis. Du kan se oversikten over gratis-kommuner her. Dersom du taster inn postnummeret der du bor eller der din bedrift har adresse i påmeldingsforløpet, og dette er en gratiskommune, vil du automatisk i påmeldingsforløpet unngå betalingsforløpet.

Takk til alle våre samarbeidende kommuner, dere er ekte stjerner. Dere bidrar til et reelt folkehelseløft i deres kommuner ved å tilby Sykle til jobben til alle. Vi heier på dere og er her for å hjelpe til om det trengs. Lykke til!Det lønner seg å verve og melde seg på tidlig!

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 1. Feb 2017

Premiene for tidlig påmelding er nå trukket. Se om du er en av de heldige her.

Sykle til jobben er for alle, uansett alder og treningsform. Så få med deg alle dine gode kollegaer og venner på denne uformelle konkurransen, der alle er stjerner. Om du verver 3 eller flere kollegaer er du automatisk med i trekningen av en valgfri sykkel fra Merida. Les om syklene her. Så sett i gang og verv og husk at alle som blir vervet får muligheten til å få en aktiv og hyggelig hverdag.

Meld deg på tidlig og vinn en fantastisk pakke fra Silva med for- og baklykt til sykkelen din pluss et overtrekk til sekken. Blant de første 1000 som melder seg på trekker vi hele 100 pakker, så her er det meget gode vinnersjanser. Så her er det bare å melde seg på og bli klar til kampanjestart 19. april