Trappecupen 2023

Trappecupen 2023


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 09.11.2023 18:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 187,00 inkl. avgifter

Velkommen til Trappecupen 2023!

Vi er klar for Trappecupen 2023! 

Løpsdatoer: 

Løpene i Trappecupen 2023 går som følger: 

  • Torsdag 26. oktober 2023 - Scandic Ørnen Bergen, 13.etg. 
  • Torsdag 02. november 2023 - Haukeland sykehus, 9.etg. 
  • Torsdag 09. november 2023 - Media City Bergen, 17.etg. 

Starttid

Foreløpig starttid vil være mellom 16.30 - 1830.

Utlevering av startnummer

Utlevering av startnummer skjer på første løp, men om du ikke har anledning til å delta der får du startnummer på de andre løpene. Husk å ta vare på startnummeret, da dette skal brukes på samtlige av løpene! Som deltager vil du få informasjon om de enkelte løpsdagene i forkant på mail. 

Tidtaking

Det benyttes orienteringsbrikker til tidtaking. Disse leveres ut ved start av hvert av løpene og levers tilbake etter målgang. Man stempler inn brikken ved start for å starte tiden og deretter igjen ved målgang for å stoppe tiden. Brikken leveres så til tidtaker for avlesning.

Pris

Fra til 1. september koster det kr. 350,- for medlemmer og 450,- for ikke medlemmer. 

Bedriftsidrettslag som ønsker å melde på flere samlet kan gjøre det ved å fylle ut og sende inn Påmeldingsskjema Trappecupen 2023.xlsx

Ønsker du kun å melde deg på enkeltløp, koster dette kr. 175,- pr løp, slik at det lønner seg å melde seg på hele cupen.

Mister du startnummeret ditt underveis i Trappecupen, kan du få et nytt mot et gebyr på kr. 50,-  


Premiering

Det blir trekking av beste kvinne / mann igjennom Trappecupen, samt raskeste bedriftsidrettslag med best sammenlagt tid. I tillegg vil det være en del uttrekkspremier.

Fotografering

Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på Trappecupen. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebook side/nettside og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes. 

Oppbevaring av tøy under løpet: 

Vi vil tilstrebe å legge til rette slik at du kan legge fra deg tøy før start. NB: Oppbevaring av tøy og verdisaker er på deltagers eget ansvar. 
Administratorer